Нещо за майтап ме вземате май.....
Ок.
Но просто това гарантира, че като се върна в мвр защото това ще стане ...
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
те колегите адвокати си знаят ! Този път аванта никаква ! Защото винаги съм се държал супер колегиално с отсрещната страна, даже съм помагал , защото са колеги. Но заради такива съркастични подмятания , изцяло вече си промених мнението за друга страна.
Ей тогава да ми дойде едно такова плямпало - наричащо себе си адвокат , хахаха като знам какви мишки са повечето/успешно взели изпитчето/....
А на прекалено уверените в себе си , и много знаещите .. мога само да кажа ,че вие господа и много уважаеми госожици , надали ще имате толкова дела в практиката си , колкото аз лично съм водил, разследвал и създавал! за 2 години - бройката е 600 и нагоре можете да си ги разбиете по месеци!
Защото вие драги мои се борите точно срещу това ,което аз съм създавал.
А на колегите които са по граждански, искам да ги попитам най-отговорно как бихте работили едно дело за изнасилване или птп , като сте много вещи по всичко , най-вероятно ще се допитате до поне 5 колеги за "акъл" , така съм и аз с гражданските , така че всяка жаба да си знае гьола!
И колежеке мели - може да не ме поучавате , дали мрънкам и дали съм учил или не , защото и вие сте толкова веща по наказателни , колкото аз по граждански!!!
Убеждавам се за пореден път , че форума е пълен с хора , които само търсят с кого да се сдъфчат, или да избият някой друг комплекс след работния ден!
И съм убеден на 100% ,че ако човека пишеш насреща ви е пред вас , няй вероятно ще мълчите като първолаци и няма да обелите и дума! Защото тука е лесно нали , пишем там на някой си и гледаме сеира!
За образованието не съм го писал да се заяждам или правя на велик, защо хората , които нападнаха така просташки момичето написало темата , не напишат те какви са и какво са учили а ?
Тъпата българска черта - винаги да се подиграваш на другия е в пълна сила тука , за това може само да ви пожелая Успех ! Но еима една истина - живота пише най-вярните оценки, и за вашето мнение за мен ми е точно през....... Защото мен са ме оценили , много пъти и то не някви си много словници от някакъв измислен "юридически" форум.Знам какво съм постигнал ,знам какво съм дал за да го постигна! Това ми стига.
Мели - човек се учи цял живот, неможеш да кажеш на някой да си сядал на четирибуквитео , да учел , защото лично ти не си била до мен да видиш колко съм чел!
Повече дума няма да напиша във форума , защото не смятам да си губя времето с простотии !!!