- Дата и час: 21 Ное 2024, 18:40 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Конкурс за младши съдии, прокурори и следователи през 2017
|
|
Re: Конкурс за младши съдии, прокурори и следователи през 20
Здравейте,
Имам една молба към Вас настоящи и бъдещи младши съдии, прокурори и следователи да погледнете темата, която съм пуснал свързана с това, как бившия ми работодател се е възползвал от моя подпис и да ми дадете вашите мнения и предложения.
Благодаря Ви за отделеното време.
Имам една молба към Вас настоящи и бъдещи младши съдии, прокурори и следователи да погледнете темата, която съм пуснал свързана с това, как бившия ми работодател се е възползвал от моя подпис и да ми дадете вашите мнения и предложения.
Благодаря Ви за отделеното време.
- efect77
- Нов потребител
По мои изчисления до 23ти бала е около 11.57. В следващите протоколи обаче има хора с доста високи оценки от писмените, които могат или да го вдигнат, или да го свалят
- kenjin
- Потребител
kenjin написа:По мои изчисления до 23ти бала е около 11.57. В следващите протоколи обаче има хора с доста високи оценки от писмените, които могат или да го вдигнат, или да го свалят
Et tu, Brute? Един от малкото мислещи участници във форума, участници в тазгодишните конкурси... Ясно е, че няма пощада за никой - с каквито се събереш, такъв ставаш. И въпреки това, дали си струва...
Независимо от горното, искрени пожелания за успех в конкурсите!
"Човек може да има ум, знания, да бъде дори и гениален, но да няма характер." Ж. Лакордер
- lawchoice
- Потребител
lawchoice написа:kenjin написа:По мои изчисления до 23ти бала е около 11.57. В следващите протоколи обаче има хора с доста високи оценки от писмените, които могат или да го вдигнат, или да го свалят
Et tu, Brute? Един от малкото мислещи участници във форума, участници в тазгодишните конкурси... Ясно е, че няма пощада за никой - с каквито се събереш, такъв ставаш. И въпреки това, дали си струва...
Независимо от горното, искрени пожелания за успех в конкурсите!
Казвам го за тези които питаха на къде върви класирането, аз съм с 11.90 общ бал, съмнявам се че няма да се класирам
- kenjin
- Потребител
kenjin написа:... аз съм с 11.90 общ бал, съмнявам се че няма да се класирам
Такива самостоятелно мислещи хора /като теб/ са необходими на системата. Консуматори има достатъчно... Внимавай, само в едно - де не прегориш...
Успех!
"Човек може да има ум, знания, да бъде дори и гениален, но да няма характер." Ж. Лакордер
- lawchoice
- Потребител
Колеги, знам, че темата вече е обсъждана неколкократно, но все пак - някой има ли информация какво става с оценките от писмения изпит за младши следователи?
- johnadams
- Нов потребител
- momnev
- Младши потребител
Има оценки и от младшите следователи.
Някой знае ли как минава изпита по Кодекса за етичното поведение
- Teddka
- Младши потребител
Teddka написа:Има оценки и от младшите следователи.
Изцяло проформа е
- kenjin
- Потребител
Благодаря,kenjin
- Teddka
- Младши потребител
Колеги, здравейте! Някой знае ли нещо за тези декларации по чл. 19а от ЗСВ, за които пише в Наредбата. Питам, защото не мога да отида на място във ВСС и не мога да се свържа по телефона.
- tes_struan
- Младши потребител
tes_struan написа:Колеги, здравейте! Някой знае ли нещо за тези декларации по чл. 19а от ЗСВ, за които пише в Наредбата. Питам, защото не мога да отида на място във ВСС и не мога да се свържа по телефона.
Нямало одобрен образец за младшите магистрати поради което и нямало да я изискват...
- kenjin
- Потребител
Здравейте, някой може ли да сподели дали на устния изпит се влиза по списък или няма значение поредността?
- raq123
- Нов потребител
kenjin написа:tes_struan написа:Колеги, здравейте! Някой знае ли нещо за тези декларации по чл. 19а от ЗСВ, за които пише в Наредбата. Питам, защото не мога да отида на място във ВСС и не мога да се свържа по телефона.
Нямало одобрен образец за младшите магистрати поради което и нямало да я изискват...
Благодаря много!
- tes_struan
- Младши потребител
raq123 написа:Здравейте, някой може ли да сподели дали на устния изпит се влиза по списък или няма значение поредността?
На устния за младши прокурори (аз бях в последните дни), тъй като имаше недошли кандидати, ни пуснаха да влезем в стаята всички заедно. След това поредността за явяване пред комисията е по номера.
- tes_struan
- Младши потребител
- kenjin
- Потребител
kenjin написа:Teddka написа:Има оценки и от младшите следователи.
Изцяло проформа е
Факт! То както в живота ....
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb
Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb
Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
-
doc03 - Активен потребител
doc03 написа:kenjin написа:Teddka написа:Има оценки и от младшите следователи.
Изцяло проформа е
Факт! То както в живота ....
Всичко с времето си... Няма как, ей така, с магическа пръчка да се програмират припознати от демократичните общества правила в чипа на българина. Пропуските в правните знания могат да бъдат наваксани във времето, характерът и отстояване на принципи - не. В тази връзка, важно е да бъдат стимулирани в развитието си хора, които задават въпроси, разсъждават и търсят обоснован отговор на интересуващия ги въпрос. Такива мислещи хора са необходими, за тях коментирания изпит наистина е проформа... За другите зубрачите е важно да издекламират какво пише в книжките, а дали това ще се отрази на бъдещата им работа и ще ги направи достойни магистрати е въпрос, който е намерил своя отговор в практиката - Не!
- lawchoice
- Потребител
Здравейте, искам да ви попитам дали на устния важат същите правила, както на писмения, да не се носят телефони и дефако почти нищо с теб, някой проверява ли нещо или...?То не виждам особена причина да има такива проверки като на писмения, ама да питам все пак
- donybat
- Нов потребител
За какво ви е телефон... Гаджето не може ли да изчака?
- lawchoice
- Потребител
|
|