начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Относно страницата на ВАС

Дискусии на тема съдебната власт в България

Относно страницата на ВАС

Мнениеот Ваня Александрова » 16 Юни 2005, 10:41

Колеги, доколко мога да разчитам на бързината в публикуването на инф. в страницата на ВАС? Последното заседание по дело беше на 16.05.2005 г. В какъв според вас приблизителен срок мога да очаквам решението? И в какъв срок го публикуват на сайта?
Благодаря предварително за отговора ви! Страшно съм любопитна за решението и затова съм така нетърпелива! :)
Ваня Александрова

Re: Относно страницата на ВАС

Мнениеот oli_fren » 16 Юни 2005, 15:12

Забелязал съм, че публикуването на материалите не се бави - всичко зависи от това дали има произнасяне на съда. Страницата е добра и правенето на справки е удобно, не мога да разбера какъв е проблемът и останалите съдилища да имат такива.
oli_fren

Мнениеот scribtor » 16 Юни 2005, 20:12

Страницата на ВАС е най- добрия сайт на съд, според мен, и информацията я поднасят много бързо. Изобщо, това се казва организация и достъп до информация! Кога обаче ще излезе решението до делото Ви, не би могло да се каже - зависи колко трудно е делото, голямо ли е като обем, как е състава с графика и т.н. По принцип не си бавят решенията и се произнасят за около месец. Понякога и повече, но по - принцип са точни. Аз, например, чакам дело от 10.05.05г. и не бързам - любопитно ми е какво ще е решението, защото казусът е интересен, а и чакам да го спечеля - но... нека помислят. Не бързайте и Вие! :-)))....
Аватар
scribtor
Потребител

Мнениеот Ваня Александрова » 17 Юни 2005, 09:23

Благодаря за отговорите и за съвета! :) Не бързам, но наистина изгарям от нетърпение!
А за сайта, напълно споделям мнението ви! Наистина е добър!
Ваня Александрова

Назад към Съдебна власт