- Дата и час: 22 Ное 2024, 23:18 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ГЛАВЕН ПРОКУРОР
|
|
- Гост
- Гост
Mi-Lena написа:А аз залагам за Лазар Груев, макар да се страхувам, че Росен Димов има добри шансове.
Не подценявам Арабаджиев, но той идва директно от политиката, което ще пречи на пазарлъка
Какво му е на Росен Димов? В Пловдив съдебната система работи така,както никъде другаде,т.е. успешно. Освен това,човека е от гилдията и знае всичко за работата ни до най-малката подробност. Прокуратурата има нужда от ръководител, който е наясно и с най-малките подробности. А иначе Груев е много читав човек,дума да няма!
- прокурор
- Mi-Lena
Груев и Арабаджиев са достойни кандидатури, наистина! За Димов ще се въздържа, защото очилата му не ми харесват! Майтапя се:))))))))
- gega
- Потребител
Главен прокурор
Изобщо не е случайно,че Иван Григоров даде няколко интервюта на темата "Какъв трябва да е новия главен прокурор?". Във ВСС има 13 съдии /включително и тези от ВАС/ и почти всички са близки до Григоров. Така,че съдиите ще изберат новия главен прокурор или поне няма да е възможно това да стане без тях,ако са единни. А моята информация е,че ще излязат с единна позиция по въпроса. Самият председател на ВКС заяви,че чисто политическа кандидатура няма да бъде подкрепена. Освен това,Григоров не е най-големия фен на лявото политическо пространство,така,че .........................................
- прокурор
- прокурор
Re: Главен прокурор
Anonymous написа:прокурор написа: Във ВСС има 13 съдии ........
Ne sa tolkova.
Точно толкова са - двама по право,петима от парламентарната квота и шест от квотата на съдиите!
- прокурор
gega написа:Стискай палци да не е следовател!!!:)))
Що бе, gega? Какво им е на следователите??? Освен това, мисля, че Ангел Александров е един достоен шеф и би бил също така и достоен главен прокурор.Който го познава, ще защити моето мнение.Не мога да разбера, какво имаш против следователите?
- следовател
За да не се повтаряме за Александров - да си припомним това :
http://lex.bg/phorum/viewtopic.php?t=11 ... D%FF%F2%E0
http://lex.bg/phorum/viewtopic.php?t=11 ... D%FF%F2%E0
- Mi-Lena
|
|