начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

ГЛАВЕН ПРОКУРОР

Дискусии на тема съдебната власт в България

ГЛАВЕН ПРОКУРОР

Мнениеот Гост » 09 Дек 2005, 18:14

КОЛЕГИ, ЧУЛ ЛИ Е НЯКОЙ НЕЩО, КОЙ ЩЕ Е НОВИЯТ ГЛАВЕН ПРОКУРОР?
Гост

Мнениеот Гост » 09 Дек 2005, 18:20

Баба ти!
Гост

Мнениеот Гост » 09 Дек 2005, 18:26

Най-вероятно ще съм аз, но не помня дали си пуснах молбата.Ако съм забравил- жалко
Гост

Мнениеот прокурор » 09 Дек 2005, 18:44

Двама са основните кандидати за поста. И двамата са магистрати! Този ВСС няма да избере човек,предложен от политиците - това вече са го решили!
прокурор

Мнениеот Гост » 09 Дек 2005, 18:50

говори се за Лазар Груев, Борис Велчев, Пламен Панайотов, Младен Червеняков и Росен Димов.....,
Гост

Мнениеот прокурор » 09 Дек 2005, 18:57

Anonymous написа:говори се за Лазар Груев, Борис Велчев, Пламен Панайотов, Младен Червеняков и Росен Димов.....,

Действащи магистрати ще са! От изброените виждам само един такъв! Налучкахте ли името му?
прокурор

Мнениеот gega » 09 Дек 2005, 19:23

Аз залагам за Арабаджиев, а не обичам да губя! :))))
gega
Потребител

Мнениеот Mi-Lena » 09 Дек 2005, 19:53

А аз залагам за Лазар Груев, макар да се страхувам, че Росен Димов има добри шансове.
Не подценявам Арабаджиев, но той идва директно от политиката, което ще пречи на пазарлъка :lol:
Mi-Lena

Мнениеот прокурор » 09 Дек 2005, 20:11

Mi-Lena написа:А аз залагам за Лазар Груев, макар да се страхувам, че Росен Димов има добри шансове.
Не подценявам Арабаджиев, но той идва директно от политиката, което ще пречи на пазарлъка :lol:

Какво му е на Росен Димов? В Пловдив съдебната система работи така,както никъде другаде,т.е. успешно. Освен това,човека е от гилдията и знае всичко за работата ни до най-малката подробност. Прокуратурата има нужда от ръководител, който е наясно и с най-малките подробности. А иначе Груев е много читав човек,дума да няма!
прокурор

Мнениеот Mi-Lena » 09 Дек 2005, 20:31

прокурор написа: Какво му е на Росен Димов?

Ами познавам се с Лазар Груев, та затова :D Шегувам сеее!
Mi-Lena

Мнениеот gega » 09 Дек 2005, 21:07

Груев и Арабаджиев са достойни кандидатури, наистина! За Димов ще се въздържа, защото очилата му не ми харесват! Майтапя се:))))))))
gega
Потребител

Главен прокурор

Мнениеот прокурор » 09 Дек 2005, 21:27

Изобщо не е случайно,че Иван Григоров даде няколко интервюта на темата "Какъв трябва да е новия главен прокурор?". Във ВСС има 13 съдии /включително и тези от ВАС/ и почти всички са близки до Григоров. Така,че съдиите ще изберат новия главен прокурор или поне няма да е възможно това да стане без тях,ако са единни. А моята информация е,че ще излязат с единна позиция по въпроса. Самият председател на ВКС заяви,че чисто политическа кандидатура няма да бъде подкрепена. Освен това,Григоров не е най-големия фен на лявото политическо пространство,така,че .........................................
прокурор

Мнениеот gega » 09 Дек 2005, 21:44

Така че Арабаджиев е силната кандидатура, защото се ползва с доверието и на десните:))))))
gega
Потребител

Мнениеот прокурор » 09 Дек 2005, 21:55

gega написа:Така че Арабаджиев е силната кандидатура, защото се ползва с доверието и на десните:))))))

Шансовете му гравитират около 1% ! На финалната права,мисля,че ще са следовател и прокурор!
прокурор

Мнениеот gega » 09 Дек 2005, 23:44

Стискай палци да не е следовател!!!:)))
gega
Потребител

Re: Главен прокурор

Мнениеот Гост » 09 Дек 2005, 23:59

прокурор написа: Във ВСС има 13 съдии ........

Ne sa tolkova.
Гост

Мнениеот прокурор » 10 Дек 2005, 00:02

gega написа:Стискай палци да не е следовател!!!:)))

Нали се сещаш кой е следователя!
прокурор

Re: Главен прокурор

Мнениеот прокурор » 10 Дек 2005, 00:04

Anonymous написа:
прокурор написа: Във ВСС има 13 съдии ........

Ne sa tolkova.

Точно толкова са - двама по право,петима от парламентарната квота и шест от квотата на съдиите!
прокурор

Мнениеот следовател » 10 Дек 2005, 10:12

gega написа:Стискай палци да не е следовател!!!:)))

Що бе, gega? Какво им е на следователите??? Освен това, мисля, че Ангел Александров е един достоен шеф и би бил също така и достоен главен прокурор.Който го познава, ще защити моето мнение.Не мога да разбера, какво имаш против следователите?
следовател

Мнениеот Mi-Lena » 10 Дек 2005, 11:22

За да не се повтаряме за Александров - да си припомним това :

http://lex.bg/phorum/viewtopic.php?t=11 ... D%FF%F2%E0
Mi-Lena

Следваща

Назад към Съдебна власт