Като видях постинга, си мислех, че отново другарият Преседател ще се прави на мъжкар и още тогава ми идваше да изкажа целия си гняв от простотията, която ни залива, включително и от другаря Председател! Но... Вашето смирение ме накара да се поспря, за сега... ОК.
"Ти си бунтар, щото още не си взел кокала." Грешка - аз не съм просто бунтар, който да заграби КОКАЛА, а аз съм ЧОВЕК, който ИСКА от вас, едно едничко - да ПРИЛАГАТЕ закона! И това НЕ Е трудно - ще ви притискаме, другарю Председател - Вие заемате мандатни длъжности и след две години и половина - ще си заминете, най-късно, ако не направите поредната фатална грешка. Аз не съм куче, за да мечтая КОКАЛА - аз съм ДОСТОЕН човек, който се е преборвал с трудностите САМ, САМ и съм НЕЗАВИСИМ! За разлика от Вас, другарю Председател! Проумейте го - ние не сме КУЧЕТА, а хора, които не се борят за КОКАЛ (колко е сладък живота на кучето, което не пуска кокала, а, другарю Председател!!!!). Аз съм егоист, другарю Председател и не желая да живея в страх и подчинение, както и не искам да бъда БИЯЧ, другарю Председател. И го постигам, макар с много борба и с много лични лишения. Аз никога не съм очаквал да ми бъде лесно - колко различно усещане имаме за света, нали другарю Председател:))))
"Не съм като някои колеги, които им съсипват психиката с постоянен психически тормоз" - ГРЕШКА. Нова издънка в защитната пледоария - Вие сте хуманист, само ги биете, какво достойнство, а те не ви отвръщат, защото са завладени от страх за своята кариера, за своето семейство, защото чакат СМИРЕНО своя душманин да му изтече мандатчето и на свой ред да го поставят там, където му е мястото! Ах, какво достойноство обладава сърцето на другаря Председателя и на унизения! Но това не са свободни хора - това са корелати, взаимно необходими един за друг хора! Е, аз не съм между тях, другарю Председател! Аз не съм ИДЕАЛНИЯТ и съм понасял и ще понасям удари! И казарменият ред ми е познат, другарю Председател! От фелдфебели, демек биячи, не ме е страх! Таквиз като Вас са най-лесните противници - имате толкоз много издънки, че ще бъдете първите, които ще излетят!
"Връзкари при мен няма, но има желязна дисциплина. Може да се сбият с Председателя, но знаят, че той е винаги зад тях!" Е, това е мъжкар! ГРЕШКА. Вие да не сте в Сталинската казарма, където МАФИЯТА е всесилна - аз мога да унижавам всекиго, но ще го ПОКРОВИТЕЛСТВАМ! Това е РЕКЕТ, в житейския смисъл на думата, другарю Председател. Издънка, поредна!!!
))))))
"Ако ме видиш как изглеждам и ако знаеш с какви спортове съм се занимавал и все още се занимавам (макар вече да не участвам в състезания) няма да говориш така, но ... " ГРЕШКА! Нормално е за другаря Председател да бъде нарцис! На БИЯЧА с власт ЗАВИСИМИТЕ му се кланят и го ласкаят, но когато дойде времето, ще го ЗАПЛЮЯТ публично и най-лошото е за другария Председател, че СЪЗНАВА, че това време идва!:))))))
"Проблемът е, че вие младите влизате със свръхочаквания в една разбита съдебна система. Виждате нещо дребно и казвате това е проблемът. А всъщност има толкова много фактори, които я обричат тази система. Проблемите започват с юридическото образование, минават през законодателството и свършват със съдебната практика в една държава, в която има корупция на всички нива. Ако мислиш, че аз съм проблема - ОК! Аз бих си подал оставката няма да остана без хляб, но проблемите са много повече отколкото можеш да си представиш." Ето, това е единственото достойно, МЪЖКАРСКО изказване! Не се заблуждаваме къде са проблемите, Вие сам ги назовавате, а те са толкоз кристално ясни! Дали Вашата оставка ще промени нещата! Не всички, но един проблем ще отпадне!:))))))) Но заслужавате похвала - знаете, че съсипахте вярата на хората в правосъдието! ТО ВОДИ ДО БЕДНОСТ И НИЩЕТА, ДРУГАРЮ ПРЕДСЕДАТЕЛ, ЗА КОЕТО ВСИЧКИ НИЕ СМЕ ВИНОВНИ!!!!
"Няма как аз да го оправя. Всеки говори за справедливост - дрън, дрън, ярини!" И Вие говорите за справедливост, другарю Председател, но за Вашата справедливост, аз говоря за ЗАКОНОСЪБРАЗНОСТ, за ПРИЛАГАНЕ на закона! Това е малката разлика между нас и вас, другари и другарки:)))))))))
"Видя внесохме от Лондон експерти (М.Велчев и Н. Василев). Вярно, те бяха икономисти, не юристи. За нула време, обаче, се научиха да въртят сделките по нашенски. Те също бяха бунтари - Българският Великден и какво стана?" Виждате ли колко объркан сте, другарю Председател - ние никога не сме смятали Велчев и Никито Василев за достойни хора (ние никога не сме се кланяли на вождове, пък били те генерални секретари на БКП или Царе), а знаехме, че те са дошли в България, за да се "изтъргуват" по-добре след 4 години. Звучите ми провинциално, и някак си ченгеджийски! Но да знаете, че от полицая добър съдия не се става! Това всички ще го разберем, когато следователите влязат в съдебната система. (Да ме извинят младите следователи, тази забележка не се отнася за тях) И не ми отговаряйте, с Вас приключих, другарю Председател! "Момчето", както го нарекохте, не се интересува от залязващи "звезди-клоуни" в съдебната система, нарциси-биячи!