начало

Без вина наказан чрез съсобственост с държавата – ефект от разнородната практика по чл. 343б, ал. 5 НК Без вина наказан чрез съсобственост с държавата – ефект от разнородната практика по чл. 343б, ал. 5 НК

Tyrgovsko predstavitelstvo po Z4I

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Tyrgovsko predstavitelstvo po Z4I

Мнениеот galq_si » 23 Фев 2003, 02:57

Molq, pomognete mi! Kakyv e statuta na tyrgovskoto predstavitelstvo na bylgarsko iuridi4esko lice v Ruskata Federaciq? Kakvo trqbva da sydyrja pylnomo6tnoto na rykovoditelq na takova predstavitelstvo?Blagodarq vi predvaritelno! (Vie ste poslednata mi nadejda - do tri dni trqbva da sym re6ila kazusa !)
galq_si
Нов потребител

Re: Tyrgovsko predstavitelstvo po Z4I

Мнениеот TeTa » 23 Фев 2003, 23:43

Статутът на търговските представителства в Руската федерация се урежда от руския закон. За съжаление аз не го познавам.
Ако пълномощното е дадено от управителя на българско ЮЛ, то трябва да съответства на разпоредбите на българския Търговски закон(виж глава"Търговско представителство). Това пълномощно трябва да е преведено на руски от лицензиран преводач. Какво още е необходимо, не знам. Най-добре е на първо време да намериш сайта на Стопанската или Търговската камара на Русия. Още по-добре е, ако се свържите с руски адвокати. Успех!
TeTa

Мнениеот galq_si » 17 Мар 2003, 21:53

Blagodarq, 4e se otzovahte ! Naistina v saita na TPP RF namerih neobhodimata informaciq ( s lubeznoto sydeistvie na slujitelka ot tyka6niq klon na BTPP). Vse o6te oba4e edno ne mi e qsno - trqbva li liceto, koeto rykovodi tova predstavitelstvo, da e upylnomo6teno da sklu4va sdelki i da podpisva dogovori ot imeto i za smetka na drujestvoto, 4iito predstavitel e ???
galq_si
Нов потребител

Мнениеот адвокатче » 19 Мар 2003, 21:26

адвокатче

Мнениеот bgjurist » 21 Мар 2003, 11:16

Po princip - da. No vsi4ko zavisi ot palnomo6tiyata, koito 6te mu dade balgarskata firma. Po na6eto zakonodatelstvo targovskoto predstavitelstvo ne e yuridi4esko lice i ne moje da izvar6va stopanska deynost.
bgjurist
Потребител

Назад към Търговско право