начало

Парламентът за пети път не успя да си избере председател Парламентът за пети път не успя да си избере председател

Консултация за покупка на парцел

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Консултация за покупка на парцел

Мнениеот atanasd » 12 Юли 2013, 11:58

Искам да се консултирам със специалист за покупка парцел. Интересувам се от цялата процедура и какви проверки и документи трябва да набавя за да знам, че всичко е наред с този имот. Готов съм да си платя (ако разбира се сумата е разумна :-)
Препоръчайте ми моля към кого да се обърна.
atanasd
Младши потребител

Re: Консултация за покупка на парцел

Мнениеот julyanvonemona » 24 Юли 2013, 19:41

atanasd написа:........
Препоръчайте ми моля към кого да се обърна.

"На вълка вратът му е дебел защото сам си върши работата!" Иначе бихте могли ка се обърнете към доксан-докус консултантски форми работещи в сферата на недвижимите имоти, адвоатски кантори които се занимават и с такава дейност, но персоналната преценка, кой(я) точно да изберете е въпрос който следва да решите в духа на извечната и цитирана от мен българска поговорка!
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Re: Консултация за покупка на парцел

Мнениеот nk7702n » 24 Юли 2013, 23:26

Според мен, ако човекът е наясно какво търси и иска да се консултира с някого относно процедурата по извършване на разпореждането и необходимите документи, би следвало да потърси помощта на колега адвокат.
nk7702n
Старши потребител

Назад към Покупко-продажба