начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Неизплатен лизинг

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Неизплатен лизинг

Мнениеот steich » 28 Дек 2013, 11:28

Здравейте.

Имам нотариално заверен договор за продажба на лизинг на една звукозаписна техника, общо взето на 2 равни вноски през 3 месеца. Времето на договора обаче, изтече а и отпуснатия от мен бонус от нови 3 месеца също. Към кого трябва да се обърна, към нотариуса заверил договора или към адвокат ? Ако е към второто дайте някакви координати на колега в Младост/Младост 1 който може да помогне. Колко оринтировъчно струва завеждане на едно такова дело ... в смисъл за какви разходи да се подготвям. В договора има и неустойки тъй че при спечелване те ще покрият разходите но все пак.

Благодаря предварително.

Поздрави и весело посрещане на новата година.
steich
Нов потребител

Re: Неизплатен лизинг

Мнениеот ivanov_p » 28 Дек 2013, 12:26

Съд в Младост няма, ще трабвя да се задоволиш с този на Римската стена, ако те устройва естествено. За колко ти е вземането?
ivanov_p
Активен потребител

Re: Неизплатен лизинг

Мнениеот steich » 28 Дек 2013, 22:05

Имах в предвид адвокат в Младост ако е нужен. Всъщност леко съм пообъркал раздела май, но не намерих друг подобен раздел в който да става въпрос за покупко-продажби . Ако е редно да поставя въпроса си другаде, моля посочете къде.

Благодаря предварително.
steich
Нов потребител

Назад към Покупко-продажба