Имам клиент, който въпреки моето категорично мнение, че една сделка покупко-продажба е ок и поради това че човекът е доста отчаян пусна жалба против нотариуса. Пак казвам аз лично от юридическа гледна точка не намирах никакви нарушения, но всеки има право да се жалва където си прецени. Остваила съм го да се справи сам и не съм му помагала с жалбата нито в написването нито в мотивирането й. Дори не знам какво е писал.
Та сега той ми твърди че са му казали че нотариусът е извършил нарушение изразяващо се в това че е изготвил нотариалния акт. Не изключвам възможността и да ме лъже, но се зачудих ако е така на база на кой текст се позовават? Доколкото знам към днешна дата няма забрана и масово нотариусите, поне при нас пишат нотариалните актове?
Или пропускам нещо?
- Дата и час: 25 Ное 2024, 14:01 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
нотариус отговорност при написване на сделката?
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
1 мнение
• Страница 1 от 1
1 мнение
• Страница 1 от 1
|
|