- Дата и час: 22 Ное 2024, 10:02 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
продажба на част от съсобствен имот
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
1 мнение
• Страница 1 от 1
продажба на част от съсобствен имот
Здравейте! Предварително благодаря на тези, които ще ми помогнат да се ориентирам в следния казус: притежавам имот в съсобственост с още 2 съсобственика. Единият от тях иска да продава своята част на външно за собствеността лице и ни притиска да ходим при нотариус да подписваме декларация, че сме съгласни да го продава, но без да е посочена цена. Доколкото знам, продажбата може да се осъществи само ако имотът е предложен първо на другите съсобственици и то при същите условия, което означава, че трябва да е обявена цена. Не е ли редно да ни се изпратят нотариални покани с параметрите на сделката и ако ние откажем да го купим, тогава да се продаде на външно за съсобствеността лице. Когато отказахме да отидем при нотариус да подпишем декларация, започнахме да получаваме заплахи, че като не сме искали с добро да се разберем, щели сме да се разбираме по другия начин /каквото и да означава това!!!!!/. Те определено целят нещо незаконно с тази декларация, но не съм достатъчно наясно какво може да е то, затова се обръщам към вас за мнение и съвет.
- kasy
- Младши потребител
1 мнение
• Страница 1 от 1
|
|