начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Искам да закупя имот под данъчната оценка

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Искам да закупя имот под данъчната оценка

Мнениеот ilian_todorov » 05 Ное 2013, 21:57

toti99 написа:Няма спор, че всеки случай е сам за себе си...но, в твоя случай аз ти гарантирам, че не може да имаш проблеми от чл. 26 от ЗЗД. Ти купуваш от собственика. Никой друг от негово име не може да предявява претенции за нарушени добри нрави...и прочие "шменди капели"...

Ами ако собственикът реши да се прави на интересен и заведе дело? Примерно синът му разбере и го накара да направи това? Един път срещу мен водиха подобно дело (което за щастие спечелих), само че беше по чл. 33 от ЗЗД. Бях платил малко над ДО, но доста под пазарната.
ilian_todorov
Активен потребител

Re: Искам да закупя имот под данъчната оценка

Мнениеот toti99 » 06 Ное 2013, 12:14

Ами ако собственикът реши да се прави на интересен и заведе дело? Примерно синът му разбере и го накара да направи това? Един път срещу мен водиха подобно дело (което за щастие спечелих), само че беше по чл. 33 от ЗЗД. Бях платил малко над ДО, но доста под пазарната.[/quote]

Абе, пич, няма проблем. Собственика може да продава това което притежава на когото си иска, и на каквато цена си иска.

Купувай...докато не го е разколебал някой които ще загуби в случая...син...дъщеря...и т.н..
toti99
Потребител

Предишна

Назад към Покупко-продажба