Имам два въпроса към вас и предварително благодаря на тези, които биха проявили интерес да ми отговорят.
1. Молбата за отмяна на съдебно решение, доколкото ми е известно, се подава до ВКС. Въпросът ми е, основанията за отмяна прецизират ли се от ВКС или задължително се насрочва дата за открито заседание?
2. Възможно ли е да се подаде молба за по-ранна дата на разглеждане на дело?
- Дата и час: 26 Ное 2024, 14:42 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Молба за отмяна на съдебно решение
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Молба за отмяна на съдебно решение
Към Сити 24
Под достойнството ми е да коментирам квалификациите Ви, но не мога да се стърпя да не Ви задам един въпрос /само за размисъл/.Тази агресия, която демонстрирате в отговорите си, резултат на някакви комплекси ли е?
Оголели от грижи
за стомаха и джоба,
ослепели от завист
оглупели от злоба,
онемели от страх,
озверели от крясък -
в крайна сметка ще станем
на пръст и на пясък.
Затова да запазим
във времето тежко
малко нещо от Бога
и нещо човешко.
Недялко Йорданов
/надявам се, че няма да го квалифицирате по Вашия си начин/
Под достойнството ми е да коментирам квалификациите Ви, но не мога да се стърпя да не Ви задам един въпрос /само за размисъл/.Тази агресия, която демонстрирате в отговорите си, резултат на някакви комплекси ли е?
Оголели от грижи
за стомаха и джоба,
ослепели от завист
оглупели от злоба,
онемели от страх,
озверели от крясък -
в крайна сметка ще станем
на пръст и на пясък.
Затова да запазим
във времето тежко
малко нещо от Бога
и нещо човешко.
Недялко Йорданов
/надявам се, че няма да го квалифицирате по Вашия си начин/
- kasy
- Младши потребител
Започвам да се лаская от проявеното внимание от Ваша страна! Дано да не сте юрист, защото такива като Вас създават много лош имидж за интелектуалното и професионално ниво на гилдията. Явно сте достигнали нивото на своята некомпетентност, липсва Ви и възпитание, но очевидно не Ви липсва време да подбирате и цитирате просташките изказвания на други "професионалисти" от форума. Което означава /ако сте юрист/, че Ви липсва клиентелата за която мечтаете. И бъдете уверен/а/, че ще Ви липсва винаги, докато не поработите достатъчно върху себе си. Аз наистина ще затворя вратата на този форум, както я затвориха много стойности юристи, но не защото Вие ме съветвате /пази Боже!/, а защото се отвращавам от ПУЦ-ажийското ниво на такива като Вас /някои изказвания ми звучат като написани от кадри на автостопанство/. Не е необходимо да ми пишете повече глупости, защото така или иначе няма да ги прочета. Желая Ви успех в развитието!
- kasy
- Младши потребител
Защо ВКС? Имате РС , ГС и тогава ВКС . Не допускам,че на първите инстанции не сте ползвали юридическа услуга- адвакат. И сега ако пред ВКС искате да минете без адвокат, вие решавате. Сделка или не ! Ако интересът ви е слаб прежалете се и се явете на ОСЗ без адвокат. Пък каквото стане. Пишете за резултата, ако не е тайна посочете № дело състав, съд. Очакваме !
- todorst
- Потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|