начало

ВАС отхвърли жалба на прокурорка, опитала да стане съдия чрез външен конкурс ВАС отхвърли жалба на прокурорка, опитала да стане съдия чрез външен конкурс

При оценка 30000лева. Разходи по прехвърляне 1500лева нормал

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

При оценка 30000лева. Разходи по прехвърляне 1500лева нормал

Мнениеот straff » 20 Окт 2009, 17:08

Здравейте.Току що ходих при нотарюс,които ми каза че сумата е 2.5 процента която трябва да заплатя при покупка.Сам ходих до кадастъра с две думи всички необходими документи сам набавил.По мои сметки цената трябваше да е наполовина,но нотарюса ми сметна 1500 лева стори ми се множко но не разбирам чесно казано.. Ако някои може да ми помогне благодаря предварително..
straff
Нов потребител

Re: При оценка 30000лева. Разходи по прехвърляне 1500лева нормал

Мнениеот straff » 20 Окт 2009, 18:14

Съжалявам единственото което исках да попитам дали цента е коректна нито за миг не съм си и помислял да мина безплатно..и смятам че този форум е свободен и всеки може да попита нещо в което се съмнява..А плахчета с лупички които си мислят че труда не им е оценен нямат място тук и по добре да си мерят приказките разбира се защото това показва колко комплекси имат насъбрани!!!
straff
Нов потребител

Re: При оценка 30000лева. Разходи по прехвърляне 1500лева нормал

Мнениеот notary_bg » 20 Окт 2009, 18:51

Ако все пак съм разбрал правилно, става въпрос за покупко-продажба? Дължите два вида такси и местен данък по сделката . В случай, че възложите на нотариус ( за Вас "нотарюс") да потготви документите Ви по сделката, дължимите суми са - общо в размер на 1597 български лева , при условие сделката да е с местна подсъдност РС-София, където местния данък е в размер на 2,5%
notary_bg
Нов потребител

Назад към Покупко-продажба