начало

Парламентът за пети път не успя да си избере председател Парламентът за пети път не успя да си избере председател

Прехвърляне на МПС след приключил лизинг?

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Прехвърляне на МПС след приключил лизинг?

Мнениеот disasterr » 12 Апр 2012, 17:01

Здравейте,
случаят е следния: Предстой ми прехвърляне на МПС след приключване на лизинг с физическо лице. Имам предварителен договор, по който всичко е изпълнено, срокове, вноски, дължими данъци и разходи по автомобила и тн. Въпроса ми е с обикновен договор за покупко-продажба ли ще се случи прехвърлянето на МПС-то или има особеност, поради предварителния договор за покупко-продажба /лизинговия договор/? Различен текст ли се записва в договора за покупко-продажба, поради предварителния договор за покупко-продажба? Искам сам да си изготвя договора и да отида само да го заверим при нотариус. Препоръчайте ми добър нотариус в София! Благодаря предварително за отговорите!
disasterr
Младши потребител

Назад към Покупко-продажба