начало

Парламентът за пети път не успя да си избере председател Парламентът за пети път не успя да си избере председател

Покупка на жилище

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Покупка на жилище

Мнениеот diditerz » 11 Юли 2012, 20:42

Здравейте! Искам да попитам как мога да съм сигурна че дадено жилище е само моя собственост и че не подлежи на съдебни дела след като ми е издаден нотариалния акт? Малко по-подробно да обясня - преди 2 години си купих апартамент и в деня на сделката се оказа, че са се водили дела за собствеността на апартамента, т.е. бил е продаден без съгласието на настоящия му собственик на друго лице. Нотариуса ме увери, че всичко е приключило и че няма за какво да се притеснявам. Това което ме ужасява е че постоянно търсят предишните собственици за някакви дела. Искам да знам къде да проверя какво се случва и дали се водят дела за апартамента все още.
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
diditerz
Нов потребител

Re: Покупка на жилище

Мнениеот REVOLUTION » 11 Юли 2012, 21:06

За да сте абсолютно уверена според мен , взимате нотариалния акт и отивате при адвокат.Поставяте му задача да изследва сделката , колегата ще изрови всичко и ще ви даде необходимия консулт , за да сте сигурна , че няма за какво да се притеснявате.

Успех!
REVOLUTION
Активен потребител

Re: Покупка на жилище

Мнениеот diditerz » 11 Юли 2012, 21:14

Blagodarq
diditerz
Нов потребител

Назад към Покупко-продажба