начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

НАСЛЕДСТВО

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

НАСЛЕДСТВО

Мнениеот HHH » 11 Дек 2001, 01:23

Мога ли да започна сам, на собствено основание да започна делба, при положение, че съм купил наследство, като съвкупност от права и задължения, без да търся съдействието на тези от които съм купил наследството. Аз съм го купил от 2-ма от сънаследниците и искам да се разделя с третия.
HHH

RE: НАСЛЕДСТВО

Мнениеот khjkhk » 12 Дек 2001, 23:01

И аз бих искал да знам това.
khjkhk

RE: НАСЛЕДСТВО

Мнениеот Agravan » 19 Дек 2001, 15:27

Vseki susobstvenik ima pravo na delba, koeto ne zavisi ot tova na ostanalite susobstvenici i vinagi moje da bude uprajneno. Edinstvenata prechka e dali veshta e delima po svoeto estestvo i dali niama pravna zabrana za delbata.Takava za nasledstvoto kato suvkupnost niama.Tova koeto zavisi ot drugite naslednici e kakuv shte e vidut na delbata- dobrovolena ili sudebna, a ne dali moje da se delite.
Agravan

RE: RE: НАСЛЕДСТВО

Мнениеот Kowachev » 03 Яну 2002, 11:40

Хей, хей, хей, колеги... Кви са тиа глупости меко казано? Ами чл.33 ЗС?
Kowachev

Назад към Съсобственост и делба