начало

ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС

Как да разтрогна договор с фирма строител?

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Как да разтрогна договор с фирма строител?

Мнениеот anserk » 14 Юли 2010, 07:12

tatqna_p написа:..., че упражняването на правото на строеж представлява изграждането на постройка в груб строеж (в съответствие с разпоредбите на ЗУТ/2001 г. , документирано по реда на Наредба 3/2003 г.) ....,

А с това ОПС (50% РЗП, без % УПИ :roll: ) има да чакаш да застанеш на касовия апарат в магазина, каквито и да са ми затрудненията, както и да сме се надлъгвали 2007 г.!
И не показваш всички клаузи (написани, недописани и незаписани) в договора за ОПС :wink:
Яко да му е на адвоката ти :D

PP. По светло ми обърнаха внимание, че заблудата ти по казуса и правната материя се крие още в поставеното от теб заглавие на темата!
anserk
Активен потребител

Мнениеот tatqna_p » 14 Юли 2010, 17:50

Това, което извадих беше цитат, който намерих във форум и ми беше неясен, а не моят отисан случай.Затова сложих въпросителен знак.
tatqna_p
Младши потребител

Мнениеот anserk » 15 Юли 2010, 07:22

tatqna_p написа:Разбрах.

Май още не си разбрала, че "разтрогването" на "брак (имотен)по сметка" с "кофти предбрачен (имотен) договор" се прави от адвокат и резултата винаги е неприятна изненада за едната страна (в случая може да си ти :wink: ).
Не чети по форума и не търси по нета, а иди при адвокат да ти светне :idea:
anserk
Активен потребител

Мнениеот tatqna_p » 15 Юли 2010, 14:59

Обичам да чета. :wink:
tatqna_p
Младши потребител

Мнениеот inspectora » 15 Юли 2010, 16:49

anserk написа:В кой е вината ...

Както винаги в корумпираният съд ще се окаже /нищо, че може би с договорът, който съм подписал, съм се "прецакал" леко ;) /!!!
inspectora
Активен потребител

Мнениеот julyanvonemona » 06 Сеп 2010, 10:31

tatqna_p, чети законите където се урежда материя от зададената тема. Имай предвид че четенето на закони обаче, не е като четенето на роман от Даниел Стиил. Иска се и мислене, поне до толкова, до колкото да разбереш какво те консултира съответния адвокат или какво е написано в договора ти и какви са последствията от него.
inspectora
Както винаги в корумпираният съд ще се окаже /нищо, че може би с договорът, който съм подписал, съм се "прецакал" леко /!!!

Как реши че съдът е корумпиран !!!????
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот tatqna_p » 06 Сеп 2010, 10:42

Благодаря за всички мнения, които все пак ме ориентираха. Проблемът е задействан с адвокат.
tatqna_p
Младши потребител

Предишна

Назад към Строителство и регулация