- Дата и час: 24 Ное 2024, 21:34 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Изменение на регулационен план
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Изменение на регулационен план
Кат се гледам колко съм синя ...в ж.р съм не си ли личи от ника
- donna
- Старши потребител
Уважаема donna самият аз в този форум имам клонинг от женски род. Използвам го само за да задам въпрос за който считам че не съм наясно, а понеже съм честолюбив не искам да се разбере. Няма лошо нали?
Аз определям какво е моя работа!
-
julyanvonemona - Старши потребител
Моля ви не спорете кой познава законите по добре,а ми отговорете на въпроса . Едно пояснение–тази година се изработва новата кадастриална карта на града ни.Според вас не трябва ли да направи нещо Общината,като се установи,че съществува парцел от 500кв.м без изход към улица.
- joni75_od
- Нов потребител
Ако вие следяхте споровете свързани според Вас по познаването или не на закона можехте да извлечете правилният отговор. Но понеже явно сте малкото лястовиче на което мама лястовичка трябва да му достави смяна кашица в човчицата, то аз с удоволствие ще го направя и дирекно ще Ви кажа: Общината нищо не трябва да направи, а и да трябваше едва ли би се засилила за това. Вие можете(ако искате) да направите много, но за целта Вие и никой друг следва да се размърдате. Пак Ви казвам! От нашата полемика много можете да извлечете,но нали знаете! "Бог дава, но в кошара не вкарва!"
Аз определям какво е моя работа!
-
julyanvonemona - Старши потребител
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Назад към Строителство и регулация
|
|