- Дата и час: 28 Ное 2024, 17:47 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Дострояване на сграда
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
88 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Дострояване на сграда
"Лош мат'риал", така ли, julyanvonemona? Може и така да е. Но има случаи, в които и с по-непретенциозни материали се получава качествен продукт, нали така?
- magodeoz
- Активен потребител
В този случай нещата могат да се решат само на ниво ДНК
Аз определям какво е моя работа!
-
julyanvonemona - Старши потребител
Доста категорично съждение, бих казал... Аз мойто ДНК не давам да се пипа.
- magodeoz
- Активен потребител
И аз не давам, ама съм убеден че на определено ниво на обществено развитие хич няма и да ни питат. Нека тогава да бъда дълбоко умрял!
-
Идеите за генно модифициране на асоциални типове съществуват отдавна. Мисълта обаче за възможното прилагане на такава терапия към цяла една нация е нещо оригинално.
- magodeoz
- Активен потребител
Имам сведения, не предположения, че сериозно се работи по въпроса. Остава да видим (аз както казах предпочитам тогава да съм дълбоко умрял) как ще я засучат за да ни убедят че си заслужава или чрез какви агресивни методи ще ни принудят. За мен границата между принудата и убеждението е силно размита.
-
julyanvonemona написа:Имам сведения, не предположения, че сериозно се работи по въпроса.
То по този въпрос са работили през различните исторически периоди различни люде. Спомни си за Хитлер и неговата теория за чистата раса. Но това е друга тема и не виждам връзката й с темата, която обсъждаме. Какъв точно ген ни трябва, за да може всеки да си върши професионално работата. Хайде да не обвиняваме за липсата на дисциплина у нас вродените ни гени- така е много лесно. Значи, понеже са ни такива гените, нека да си караме така и да чакаме генните инженери да намерят "хапчето", дето ще ни излекува...!
- bgarch
- Потребител
bgarch естествено е че до онзи, по мое мнение, тъмен момент, когато вмешателството в гените ни ще се случи,по въпроса за дисциплината и лоялността все нещо ще трябва да се прави , но аз нямам никаква представа какво е то, освен изпълнение на командата "на място ходом марш", от която команда нашенеца пак ще намери начин да изклинчи. А това че науката агресивно работи по проблемите на модифициране на цели човешки популации можеш да бъдеш уверен. Въпрос на време е кога това ще добие достатъчно публичност и до колко ще ни бъде представено под формата, както казват македонците" или ке ми даеш или ке те..." него продължавам нататък заради модераторите.
-
88 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Назад към Строителство и регулация
|
|