начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

Незаконна бетонна площадка

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Незаконна бетонна площадка

Мнениеот maiagi » 22 Авг 2011, 23:10

Написах възражение,в свободна форма ,едва ли е много издържано от техническа гледна точка ,като се има предвид липсата ми на познания в дадената област и емоционалността към жалбите на съседа ми. От тук нататък разчитам на дадената комисия да разсъди в наша полза ,да приеме възражението ми и да приключи всичко. Убедена съм че тези хора имат по-важни задачи от нашият павилион.За жалост доста са съмнителните строежи които са и опасни за околните.Неприятното в цялата ситуация е ,че искаме или не, замесихме инстанции със ерудиция и умения ,и с право дадено им от законите да вършат и решават много по-важни проблеми с между съседски крамоли.Имам син на 14 години и ми е все по-трудно да му давам вяра в законите и човечността когато аз самата не мога да приема ,че аз съм толкова лош гражданин и така безсъвестно сме направили с баща му нарушения едва ли не за всичко според жалбите на съседа ни.Разбирам че всяка жалба трябва да се провери,но има ли санкции за хората които пускат жалби за всичко,и ти трябва да се оправдаваш,а другата страна задължава органите да харчат твоите данъци за много проверки и командировки?
maiagi
Нов потребител

Мнениеот julyanvonemona » 23 Авг 2011, 07:07

maiagi, не залъгвайте клетото си момче с вяра в закона. Той е писан от такива като мене и Вас - следователно не е съвършен. Нещо повече! Тези които го създават, подхождат с идеята той (законът) не трябва да е съвършен защото може да стане така, че "ние които го създаваме да станем излишни и да останем без работа". Поставените в кавички думи са 1 към 1 цитат, произнесен от академик по право по време на почивката на една комисия имаща за цел именно това - да направи предложения за изменение на закона с цел усъвършенстването му.
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот maiagi » 03 Сеп 2011, 18:21

Наистина ли има вестник Каунъ.- Това е новият брой-поздрав за всички вас -от Асково:))) http://parvomai.net/tempupload/kaun_br.15_2011.pdf
maiagi
Нов потребител

Мнениеот julyanvonemona » 22 Сеп 2011, 21:50

Хип, хип, ура! От ;5 т.38 ДР на ЗУТ та до в-к "Kаунь". Браво на probcho чрез разсейване на темата извади изпод строителния фундамент затиснатия glubomirov
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Предишна

Назад към Строителство и регулация