начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Къща близнак в два отделни парцела

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Къща близнак в два отделни парцела

Мнениеот julyanvonemona » 09 Апр 2011, 20:02

Прав си bgarch, ама "Бай бабо да те не срещне мечка", защото одобряващите инстанции съм чувал, са станали много изобретателни в желанието си да не работят и да те замотаят. Току виж ти откажат и да речем обжалваш отказа за издаване разрешение за строеж пред н-ка на РДНСК и понеже онзи разполага с юристи вземат че обърнат внимание на разискваното тук, нали се досещаш какво става!? Така че практическия съвет който даваш има шансове да успее 80%, но за този който се натъкне на останалите 20% всеки един от тях е100% загуба на време и нерви.
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Re: Къща близнак в два отделни парцела

Мнениеот evgdim » 09 Апр 2011, 20:23

Благодаря за отговорите,мисля,че се убедих,че реконструкция е по-добрия вариант,а и има начини как да се постигне красив ефект. :D За всеки случай имам и скрит коз-съседската пристройка не е декларирана от построяването и преди 15 години и чувам,че данъчните са станали много зли . :mrgreen: Да се надяваме,че няма да ме принудят да го използвам!
Благодаря
evgdim
Младши потребител

Предишна

Назад към Строителство и регулация