начало

ВАС върна делото за избора на Васил Терзиев за кмет на София ВАС върна делото за избора на Васил Терзиев за кмет на София

има ли юрист на община

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

има ли юрист на община

Мнениеот diksi » 06 Дек 2005, 11:51

колеги, някой има ли представа горе- долу какво е възнаграждението за юрист в община- съответно главен, младши и т.н. и дали има някакви премии, за облекло ?
diksi

ЮРИСКОНСУЛТ НА ОБЩИНА

Мнениеот ГАЛИ » 06 Дек 2005, 12:12

РАБОТИЛА СЪМ ДО 2003ГОДИНА НА ДЛЪЖНОСТ-ГЛАВЕН ЮРИСКОНСУЛТ НА ОБЩИНА.ДЛЪЖНОСТТА СЕ ПРИРАВНЯВА НА ДИРЕКТОР-ДИРЕКЦИЯ.БЯХ 3 МЛАДШИ РАНГ.ПОЛУЧАВАХ ЗАПЛАТА ОКОЛО 600ЛЕВА.ВСЯКА ГОДИНА НИ ИЗПЛАЩАХА ПАРИ ЗА ДРЕХИ-300 ЛЕВА.
ПРИ ПРОВЕЖДАНЕТО НА ТЪРГОВЕ И КОНКУРСИ -ОТДЕЛНО СЪС зАПОВЕДТА ЗА НАЗНАЧАВАНЕ НА КОМИСИЯ ЗА ПРОВЕЖДАНЕТО -СЕ ОПРЕДЕЛЯХА И ВЪЗНАГРАЖДЕНИЯ ЗА КОМИСИЯТА-МИСЛЯ -10 ЛЕВА.
ПРИ ЯВЯВАНЕТО В СЪДЕБНИ ЗАСЕДАНИЕ,ПО КОИТО СТРАНА Е ОБЩИНАТА-СЛЕДВА ДА ПРАВИШ ИСКАНИЯ ЗА ПИРСЪЖДАНЕ НА ЮРИСКОНСУЛТСКО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЯ -СЪГРЛАСНО ГПК.
ГАЛИ

Мнениеот diksi » 06 Дек 2005, 12:25

Благодаря за отговора, колега! Интересуваше ме конкретно- когато бъде присъдено юр. възнаграждение от съда- получава ли го юриста или общината?
Аз съм пълен лаик в това отношение, но дори и да Ви прозвучи смешно- какъв е растежа от първоначалното назначение до главен юрист? И колко получавахте съвсем в началото?
diksi

Мнениеот diksi » 06 Дек 2005, 12:26

Благодаря за отговора, колега! Интересуваше ме конкретно- когато бъде присъдено юр. възнаграждение от съда- получава ли го юриста или общината?
Аз съм пълен лаик в това отношение, но дори и да Ви прозвучи смешно- какъв е растежа от първоначалното назначение до главен юрист? И колко получавахте съвсем в началото?
diksi

Назад към Общи дискусии