начало

ВАС върна делото за избора на Васил Терзиев за кмет на София ВАС върна делото за избора на Васил Терзиев за кмет на София

Шест формации имат шанс за 40-ия парламент", пише в "Дневник

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Шест формации имат шанс за 40-ия парламент", пише в "Дневник

Мнениеот УЖАС » 10 Апр 2005, 13:09

Това е много жалко, та нали именно с БСП се свързва всичко лошо. Ще позволим още един с чисто БЪЛГАРСКО име Сергей Дмитриевич Станишев!-да стане премиер, иска ми се да вярвам, че това не бива да се случва!
НЯМАМЕ ПРАВО НА ТОВА-МНОГО БЪРЗО ЗАБРАВИХМЕ 1997г,

Костов, човекът излъгал най-интелигентната част от избирателите, подиграл се с репресираните от комунистическия терор със символични компенсаций-та нали именно той 12 пъти гласува заедно с БСП в столичния парламент.

Да не позволим отново антибългарско настроени хора да управлияват родината ни!
УЖАС

Re: Шест формации имат шанс за 40-ия парламент", пише в "Дне

Мнениеот Вяра » 11 Апр 2005, 13:31

А на кого да позволим да управлява родината ни?Винаги има възможност на още някое величество да са му харесали някои от свободните върхове по планините , но да не разчитаме на това все пак.
Вяра

Мнениеот иванова » 11 Апр 2005, 13:47

Ей, УЖАС, не е тук мястото да водиш предизборната си кампания. По-некомпетентно правителство пък от днешното сме нямали. На тях не им стигна акъла дори как да открадът и по нещичко за себе си
иванова

Мнениеот Pepino1 » 11 Апр 2005, 15:34

Да не говорим пък за едни, дето сами щяли да се явяват на избори. Аз не знам такива предатели и блюдолизници /дето цяла нация ги видя какво направиха/ дали въобще ще минат бариерата, а те милите не знам колко депутати в НС казват, че щяли да вкарат.
Pepino1

Мнениеот BaTSali » 11 Апр 2005, 15:50

Все ми се струва, че това е правен портал, съответно форум и не би следвало да се впускаме в разгорещени политически дискусии. Би следвало, да направите това някъде другаде, според мен!
BaTSali

Назад към Общи дискусии