- Дата и час: 16 Дек 2024, 10:20 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
дело за делба
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
дело за делба
След развода бившата ми съпруга живее в жилището със сина ни. Заведох дело за делба, което се проточи вече 2-3 години. Възможно ли е и имат ли давност тези дела?
- k_v_a
- Нов потребител
Имах предвид дали някой не бави умишлено делото ми. И вече имам съмнения, че адвоката ми не е коректен.6411 написа:а вие какъв смисъл влагате в понятието давност?
- k_v_a
- Нов потребител
Съжалявам , че сте се засегнал/а от съмнението ми в адвоката, но аз съм длъжен да се съмнявам, а по отношение на това, че си ги избираме да , но по какъв критериииии?!? То и други работи ние си ги избираме, но......... Благодария все пак, че ми обърнахте внимание и звучи обнадеждаващо, че не само моето дело от този род се бави. Но много искам да свърши, защото детето ми живее в безумни условия и следващото дело ще е за него, а там е истинската борба. И ако за жилището не ми пука, то за детето си ще направя всичко възможно.6411 написа:Дори и съмненията ви, че някой умишлено бави делото да са основателни, то за давност въобще не може да се говори. А иначе на едната страна по всяко дело все й се струва, че делото се бави. И разбира се, "виновни" са адвокатите. Ами нали сами си ги избирате?
- Гост
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|