начало

10-годишни деца ще бъдат наказвани като възрастни в Австралия 10-годишни деца ще бъдат наказвани като възрастни в Австралия

Molia za otgovor

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Molia za otgovor

Мнениеот Zvezdelina » 14 Фев 2006, 09:46

Stava vapros za nasledstvo.Vsa6tnost ba6ta mi i maika mi sa razvedeni ot dosta vreme, toi se zeni povtorno, niama deca ot vtoria si brak, no saprygata my ima sin ot predi6en. Deteto j ne e osinoveno ot ba6ta mi, i trimata ziveiat zaedno. Ba6ta mi poly4ava po zakon miasto, kadeto zapo4na ve4e da zastroiava ka6ta. Baba mi i diado mi(roditelite na ba6ta mi sa zivi).Miastoto e prehvarleno ot tiah na imeto na ba6ta mi.Iskam da popitam kakva e 4astta, koiato moze da pritezava zenata na ba6ta mi i kakava e moiata, i ima li pravo neinia sin v tazi ka6ta?
Zvezdelina

Мнениеот Гост » 14 Фев 2006, 10:04

Кирилица!
Гост

Назад към Семейни казуси