- Дата и час: 15 Дек 2024, 22:41 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
isdra6ka sa dete v 4ujbina
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
isdra6ka sa dete v 4ujbina
Zdraveite, as sam 4ujdene4.Predi vreme biah jenen sa balgarka.Sega ot tri godini i polovina sme rasvedeni. Skliu4ihme brak v Balgaria i se rasvedohme v Balgaria .Biv6ata mi sapruga ne iska6e deteto i predloji da vsema deteto da jivee v 4ujbina. Terorisirame s obajdania 4e 6te si go vsemela obratno i 4e as ne sam mojel da se grija kato neia sa nego. Posvoliava si da me obijda i sapla6va.Ima opredelena isdrajka ot sada 30lv koiato sa perioda ot rasvoda do dnes ni6to ne e platila.Deteto mi e invalid 50%. Mejduvremenno imam priatelka s koiato jiveem na saprujeski na4ala i imame o6te edno dete. Kak da nakaram biv6ata mii sapruga da sapo4ne da pla6ta isdra6kata i kakvi prava imam da uveli4enie na isdra6kata. Biv6ata mi sapruga raboti vav niakakva firma v Ispania i se vra6ta ot vreme na vreme v Bg. Blagodaria vi predvaritelno.
- romeo
Kakuv statut ima bivshata vi supruga v Ispania - vremenno prebivavashta, postojanno prebivavashta? Vie v koja durzhava zhiveete?
Ako durzhavata, v kojato zhiveete i Ispania imat dogovor za vzaimno sutrudnichestvo pri opredeljane i izplashtane na izdruzhka na dete, zavedete delo v durzhavata v kojato zhiveete. Izdruzhkata se opredelja na bazata na nuzhdite na deteto, vashite dohodi i dohodite na majkata na deteto. Bulgaria njama dogovor za sutrudnichestvo s nito edna durzhava, taka che dori i da zavedete delo za uvelichavane na izdruzhkata v Bulgaria, njama nachin da se privede v sila, oshte poveche, che deteto zhivee v chuzhbina.
Ako durzhavata, v kojato zhiveete i Ispania imat dogovor za vzaimno sutrudnichestvo pri opredeljane i izplashtane na izdruzhka na dete, zavedete delo v durzhavata v kojato zhiveete. Izdruzhkata se opredelja na bazata na nuzhdite na deteto, vashite dohodi i dohodite na majkata na deteto. Bulgaria njama dogovor za sutrudnichestvo s nito edna durzhava, taka che dori i da zavedete delo za uvelichavane na izdruzhkata v Bulgaria, njama nachin da se privede v sila, oshte poveche, che deteto zhivee v chuzhbina.
- danni
- Младши потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|