Здравейте! В момента съм в развод.Обслужвам много кредити натрупани по време на брака , които удостоверявам с документи по време на делото.
Интересува ме при остатъчен доход след погасяванена ежемесечните кредитни вноски , 200 лв.. ако ищцата изисква издръжка на 2 деца 160 лв общо .. как ще се процедира.
Това означава ,че аз ще се издържам с 40 лв... Така ли да го разбирам?
И солидарна ли е ищцата към изплащането на направените кредити по време на брака?
Благодаря за вниманието и изчерпателните отговори!!
- Дата и час: 16 Дек 2024, 00:57 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Издръжка на децата при развод
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Издръжка на децата при развод
здравейте ас сам разведен нойенами наложи запо на международния ми паспорт за мевнеси ни суми за издражка.Ас ги внесох но судия изпалнителя ми казва че паспорта ми е временно спрян от запора.Имали такав закон за за временно спиране на запора
ако има ми пишете на icq 268-265-786 Обадих се в паспортната служба Бургас защото живея там те ми казазаха такав закон няма за временен запор СЪДИЯТА ПО ДЕЛОТО КАЗВА ЧЕ ИМА
ако има ми пишете на icq 268-265-786 Обадих се в паспортната служба Бургас защото живея там те ми казазаха такав закон няма за временен запор СЪДИЯТА ПО ДЕЛОТО КАЗВА ЧЕ ИМА
- sali86
- Нов потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|