- Дата и час: 16 Дек 2024, 15:09 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
права върху фирмена собственост
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Според мен трябва да има възможност да "се посегне" върху дяловото участие, особено когато има "принос" в придобиването му. Редно би било да се процедира по методите на portokal, може би по балансовата стойност, защото тя е механизъм за уреждане на отношенията при прекратяване на членството напр. и държи сметка за пасивите. Другото - да се оценява пазарната стойност на това участие, означава да се оценяват вещи и права от имущество на дружеството, трето лице, малко излизаме извън отношенията между съпруг-съдружник и половинката му.
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
-
gudio - Активен потребител
gudio написа:monteskio написа:gudio написа::lol:
Интересна дефиниция? Как така прецени, че отдавна трябва да съм се явил на изпита?!
Зашо не си отстави трактовката, а я изтри. . Звучеше добре....
УСПЕХ!
Реших да не би да увредя по някакакъв начин авторитета ти във форума, който по моите наблюдения, е голям. Така щях да привлека вниманието на другите върху тази подробност. А го изтрих и заради добавката в подписа...
Не би следвало да се притесняваш. Авторитет се гради със знания , умения и други качества.
Принципно положение е , че е възможно всеки да сгреши и ако получи градивна и ненатрапчива критика това да му е от полза. Не мисля, че сме се събрали тук само за да се заяждаме или обиждаме един с друг. Почти никой от редовно колеги не участва в този форум с тази цел.
От друга страна не разбрах, кое от изказването ми, ти направи впечатление? Ако с цитата относно развода на фирмите ти си си направил шега, то моето допълннение беше също шеговито.
Дължа да кажа, че твоите изказвания във форума са с голяма стойност и най-вероятно в резултат на натрупана практика. Това е мое предположение, понеже от профила ти не се разбира нищо.
УСПЕХ и спорен ден!
"Divide еt impera" !
- monteskio
- Активен потребител
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
|
|