начало

Посредникът в потребителското кредитиране и опасните празноти в ЗПК Посредникът в потребителското кредитиране и опасните празноти в ЗПК

права върху фирмена собственост

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот gudio » 04 Май 2006, 06:34

Според мен трябва да има възможност да "се посегне" върху дяловото участие, особено когато има "принос" в придобиването му. Редно би било да се процедира по методите на portokal, може би по балансовата стойност, защото тя е механизъм за уреждане на отношенията при прекратяване на членството напр. и държи сметка за пасивите. Другото - да се оценява пазарната стойност на това участие, означава да се оценяват вещи и права от имущество на дружеството, трето лице, малко излизаме извън отношенията между съпруг-съдружник и половинката му.
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот monteskio » 04 Май 2006, 08:03

gudio написа:
monteskio написа:
gudio написа::lol:

Интересна дефиниция? Как така прецени, че отдавна трябва да съм се явил на изпита?!
Зашо не си отстави трактовката, а я изтри. . Звучеше добре....

УСПЕХ!

Реших да не би да увредя по някакакъв начин авторитета ти във форума, който по моите наблюдения, е голям. Така щях да привлека вниманието на другите върху тази подробност. А го изтрих и заради добавката в подписа... :wink:

Не би следвало да се притесняваш. Авторитет се гради със знания , умения и други качества.
Принципно положение е , че е възможно всеки да сгреши и ако получи градивна и ненатрапчива критика това да му е от полза. Не мисля, че сме се събрали тук само за да се заяждаме или обиждаме един с друг. :) Почти никой от редовно колеги не участва в този форум с тази цел.

От друга страна не разбрах, кое от изказването ми, ти направи впечатление? Ако с цитата относно развода на фирмите ти си си направил шега, то моето допълннение беше също шеговито.

Дължа да кажа, че твоите изказвания във форума са с голяма стойност и най-вероятно в резултат на натрупана практика. Това е мое предположение, понеже от профила ти не се разбира нищо.

УСПЕХ и спорен ден!
"Divide еt impera" !
monteskio
Активен потребител

Предишна

Назад към Семейни казуси