начало

Минималното заплащане на съдебните заседатели да стане 50 лева Минималното заплащане на съдебните заседатели да стане 50 лева

решението за развод

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

решението за развод

Мнениеот denissse » 08 Юни 2006, 12:10

в решението за развод на моя позната пише- Съдът присъжда апарнамента на майката и двете деца - решението е влязло в сила преди месец, а все още в него живее бившият и съпруг. Това, че не е споменато, че се присъжда до навършване на пълнолетие на непълнолетното дете, значи ли че присъжда собствеността на апартамента и бившият съпруг няма вече права там
denissse
Младши потребител

Re: решението за развод

Мнениеот donna » 08 Юни 2006, 12:21

denissse написа:в решението за развод на моя позната пише- Съдът присъжда апарнамента на майката и двете деца - решението е влязло в сила преди месец, а все още в него живее бившият и съпруг. Това, че не е споменато, че се присъжда до навършване на пълнолетие на непълнолетното дете, значи ли че присъжда собствеността на апартамента и бившият съпруг няма вече права там

Не си казала всичко ,хайде ако са се споразумяли апартамента да остане в дял на съпругата да ,ама не ми се вярва /това трябва да е в споразумението ,независимо дали е развод по взаимно съгласие или по чл.99 ал.3 СК /,ако не е така това си е просто ЯФГ,която не е фатална и може да бъде поправена.

А след като бившия е още в жилището да поиска да и се издаде изпълнителен лист ,да образува изп.дело и да действа.
donna
Старши потребител

Мнениеот spravedlivost » 08 Юни 2006, 13:39

Po obaisneniata predpolagam che sudut si e proiznesul otnosno polzvaneto na jilishteto, a ne po otnoshenie na sobstvenostta. Tova moje da stane nezavisimo ciia e sobstvenostta. Ako sudut se e proiznesul otnosno polzvaneto, tova che ne e opredelil srok ne sledva da se tulkuva v smisul che se e proiznesul otnosno sobstvenostta! I nai-dobre e da ne gadaem, a da vidim dispozitiva na reshenieto. za da budem po-korektni v otgovora si.
spravedlivost
Младши потребител

Мнениеот denissse » 08 Юни 2006, 15:08

там е работата, че не съм го чела и аз още, само така ми каза тя и за това и аз гадая кво става ама ако беше пояснено тя щеше да ми каже, а каза, че пишело само това и аз се съмнявам за ЯФГ, ама няма да говоря на вятъра като го прочета ще пиша, благодаря многа за сега
denissse
Младши потребител

Мнениеот denissse » 08 Юни 2006, 15:09

там е работата, че не съм го чела и аз още, само така ми каза тя и за това и аз гадая кво става ама ако беше пояснено тя щеше да ми каже, а каза, че пишело само това и аз се съмнявам за ЯФГ, ама няма да говоря на вятъра като го прочета ще пиша, благодаря многа за сега
denissse
Младши потребител

Мнениеот denissse » 08 Юни 2006, 15:09

denissse
Младши потребител

Назад към Семейни казуси