начало

10-годишни деца ще бъдат наказвани като възрастни в Австралия 10-годишни деца ще бъдат наказвани като възрастни в Австралия

омъжена сам в друга държава-дания

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

омъжена сам в друга държава-дания

Мнениеот dorina » 20 Юли 2002, 10:56

омъжена сам в друга държава-дания.взех детето си от 1 брак с мен.като бащата подписа декларация за право на престой 18 месеца без да знае че сам сключила брак.какъв документ сте трябва да изисквам от него,за да може детето ми да остане с мен и да получи разрешение за пребиваване в страната.
dorina
Нов потребител

Мнениеот gosho72 » 08 Сеп 2006, 17:10

Относно извеждането на детет от страната с цел постоянно пребиване на същото с Вас е необходима нотариално заверена декларация за съгласие от бившия Ви съпруг - баща на детето.

Разрешението за пребиваване на детето следва да се уреди по местното законодателство на Кралство Дания.
gosho72
Потребител

Назад към Семейни казуси