начало

Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система

Продължение на една тема

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Продължение на една тема

Мнениеот Maverick_bg » 04 Ное 2006, 00:26

1.Ето я тази темаhttp://lex.bg/phorum/viewtopic.php?t=17577
2.Какво се случи до момента?
Явихме се на дата определена от съда.Съдията даде 2 месеца за помиряване ( до 8.11.2006г).През тези два месеца,всичките ми опити за помирение бяха отхвърляни.
3.Големият ми проблем?- От месец Август до момента,аз не мога да се срещна с децата си.Съпругата ми и нейните родители не ми дават да се срещам с тях.
Пуснах първо жалба до съответното РПУ.Отговориха ми че са предупредени по чл.56 от Закона за МВР.
Опит от моя страна да се срещна--Отказ.
2.Писах до Районна прокуратура--Отговор:
" Уведомяваме Ви че подаденото от вас възражение е оставено без движение.Случаят не касае извършено престъпление или друго противоправно деяние налагащо намесата на прокурора.".

Може ли някой да ми каже,какво трябва да направя,за да се срещна с децата си.
Maverick_bg
Нов потребител

Мнениеот gosho72 » 04 Ное 2006, 01:23

Добре, бихте ли ни казали какво прави Вашия адвокат през всичкото това време ? И имате ли упълномощен такъв за представителство в брачния процес.
Помирителния срок е задължителен,така,че не можете да го избегнете.На 08.11.2006 год.в съдебно заседание изискайте от съда /разбира се ако вече не е направено от Ваша страна/ същия да се произнесе относно привременните мерки спрямо децата .На основание чл.261 от ГПК по молба на страните ще бъдат определени привременните мерки спрямо децата.Към привременните мерки принадлежи и режима на личните контакти между децата и родителя,който не упражнява родителските права.
Постановените привременни мерки ще бъдат в сила до постановяване на решението за прекратяване на брака посредством развод.
gosho72
Потребител

Мнениеот Maverick_bg » 04 Ное 2006, 17:46

Пуснато на: 04 Ное 2006 12:23 am Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Добре, бихте ли ни казали какво прави Вашия адвокат през всичкото това време ?

Ми незнам да ви кажа.Мисляси че не си върши работата.Относно привременните мерки,ми каза че сега на 08.11. ще искаме.Преди това каза че не може.
Maverick_bg
Нов потребител

Назад към Семейни казуси