начало

10-годишни деца ще бъдат наказвани като възрастни в Австралия 10-годишни деца ще бъдат наказвани като възрастни в Австралия

въпрос

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

въпрос

Мнениеот angelkz » 08 Ное 2006, 16:50

Здравейте,
Имали законово основание директор на детско учебно заведение да не допуска родител до детето му , при полжение че не лишен от родителски права. А и да не му позволява да присъства на родителска среща.
angelkz
Нов потребител

Re: въпрос

Мнениеот gosho72 » 08 Ное 2006, 21:21

angelkz написа:Здравейте,
Имали законово основание директор на детско учебно заведение да не допуска родител до детето му , при полжение че не лишен от родителски права. А и да не му позволява да присъства на родителска среща.

Само ако има постановен акт на съда.Възможно е на родител да бъде наложено известно ограничаване на родителски права.
gosho72
Потребител

Мнениеот angelkz » 10 Ное 2006, 13:03

Може би трябва да поясня, аз съм разведен и родителските права бяха присъдени на бившата ми съпруга, като на мен ми беше определен режим на свиждане. Освен ако това се смята известно ограничаване на родителски права????.......................... :?:
angelkz
Нов потребител

Назад към Семейни казуси