начало

14 нови съдии встъпиха в три апелативни съдилища 14 нови съдии встъпиха в три апелативни съдилища

родителски права за бащата

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

родителски права за бащата

Мнениеот bobolina1966 » 29 Мар 2007, 09:13

От 2005год. се боря за родителски права по чл.106 от СК.Много е важно да отбележа,че аз съм баща- в нашата държава тази дума се таксува като "мръсна".В съда представих свидетели, които доказаха по неоспорим, според мен начин, че бившата ми съпруга не полага нужните грижи за детето.Но социалните работници представиха доклад, в който я изкараха едва ли не светица- нищо, че в апартамента има дори мухъл и лед и какво ли не още- цял роман мога да напиша за "обгрижването" на детенцето.Представих медицински епикризи за лошото здравословно състояние на детето, но Съда отсъди в полза на майката.В момента делото е пред ВКС.След излязлото решение на Окръжния съд имам нови доказателства- медицински епикиризи, доклади на съдебни лекари и т.н. и тъй като съм почти убеден, че Решението на ВКС пак ще бъде в полза на "майката", моля да ми пишете - имам ли възможност след Решението на ВКС да подам нов иск, като представя новите доказателства, които се появиха след това.
bobolina1966
Нов потребител

Мнениеот pitasht » 29 Мар 2007, 11:12

Борете се докрай за детето, не се знае какво ще реши ВКС, не мислете, че те не четат и не виждат доказателствата.
Ако трябва заведете нов иск, рано или късно съдът ще повярва на истината.
Имах такова трудно дело и с бащата спечелихме детето-наистина е нелека задача, но ако сте упорит и имате добър адвокат ще получите, това което е справедливо.
Най-важни са доказателствата-колкото повече толкова по-добре. те убеждават съда-трябвало е да искате оглед на жилището от съда на майката, а не да оставяте да пишат глупости в социалния доклад!
Пишете ми на адрес: shisha@gbg.bg за допълнителни съвети!
pitasht
Активен потребител

Назад към Семейни казуси