начало

Минималното заплащане на съдебните заседатели да стане 50 лева Минималното заплащане на съдебните заседатели да стане 50 лева

Пак за издръжката

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Пак за издръжката

Мнениеот mtashev » 01 Юли 2007, 11:46

Поставен съм в следната ситуация:
Преди около 1,5г водих дело за издръжка от баща ми, което съм спечелил. Адвокатката ми е взела от съда решението и твърди, че е завела изпълнително дело при някой частен съдебен изпълнител, но аз все още не получавам никаква издръжка. Проблемът е, че вече година и половина не мога да се свържа с адвокатката и да разбера какво става.

Ще ви бъда много благодарен ако някой ми даде отговор на въпроса:
Има ли начин да взема втори екземпляр от решението на съда и с него лично да заведа изпълнително дело?
mtashev
Младши потребител

Re: Пак за издръжката

Мнениеот donna » 01 Юли 2007, 12:16

Не знам защо сте изгубили координати с адвоката си ,но идете при ЧСИ и проверете какво става.Ако сте отказали да му платите на човека "нормално" е да изгубите координатите ,редовна версия
donna
Старши потребител

Назад към Семейни казуси