начало

Минималното заплащане на съдебните заседатели да стане 50 лева Минималното заплащане на съдебните заседатели да стане 50 лева

kak da si vzema deteto?

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

kak da si vzema deteto?

Мнениеот bolka » 28 Юли 2007, 07:33

shte sym blagodarna na vsichki koito mogat da me posyvetvat.......razvedena sym ot 4 godini ,pri razvoda prisydiha roditelskite prava na men kato bashtata ima pravo na svijdane vsqka sybota ,ot godina jiveq v usa i iskam
da vzema deteto pri sebe si,no problemyt e v syglasieto na bashtata ,v momenta sinyt mi(11 god) jivee s roditelite mi ,ima li zakonov variant v koito moga da vzema deteto pri men,ili trqbva da chakam da navyrshi pylnoletie ako bashtata prodyljava da otkazva syglasieto si ?
bolka
Нов потребител

Мнениеот bolka » 28 Юли 2007, 07:52

Blagodarq,shte razgledam vsichko koeto e pisano v foruma i estestveno shte se konsultiram s advokati kogato se pribera v bg ,znam che ima dela koito se vodqt s godini...nadqvam se skoro da ima promeni v zakonodatelstvoto po tozi problem zashtoto ne sa malko roditelite koito sa v moeto polojenie.
bolka
Нов потребител

Назад към Семейни казуси