- Дата и час: 16 Дек 2024, 15:39 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Издръжка на дете
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Издръжка на дете
По какъв начин се определя месечната издръжка на дете при разведени родители? Можете ли да ми посочите примерна такава за дете на 11-12години?
- geri1976
- Нов потребител
Здравейте!
Издръжката се определя от съда, като има едно ПМС №38/1985 г., съгласно което размера и следва да е в рамките между 30 и 80 лева. Трябва да имате предвид, че може да бъде определена по-висока издръжка от посочените рамки, но всичко зависи от конкретния казус. Примерна издръжка не мога да посоча, такава просто няма.
Издръжката се определя от съда, като има едно ПМС №38/1985 г., съгласно което размера и следва да е в рамките между 30 и 80 лева. Трябва да имате предвид, че може да бъде определена по-висока издръжка от посочените рамки, но всичко зависи от конкретния казус. Примерна издръжка не мога да посоча, такава просто няма.
-
ianeva - Потребител
Благодаря ви. Господин или госпожо KCN_kg, ако това което хората питат не ви интересува, моля не отговаряйте. Може би няма да е лошо да смените репертоара си, тъй като вече е изтъркан. Не съм се интересувала до сега за издръжката на детето си от 1999год. но смятам, че обстоятелствата налагат първо да се допитам към компетентни хора, отколкото да действам на своя глава. И ако съм меко казано толерантна и въздържана в отговора си към вас (KCN_kg), то е защото образованието което имам не ми позволява да ви отговоря подобаващо на Вашия. Исрено благодаря на ianeva.
- geri1976
- Нов потребител
Съжалявам за реакцията която събудих у вас, но явно нещо не сте разбрали. Учудващо е , че сте завършили право, а нямате никакъв подход към хората. Що се отнася до израза ви "просеща консултация", то това не означава, че се обръщам към вас. Благодаря ви искрено за втория отговор, който ме накара да се посмея за ваша сметка. Не бъдете толкова краен в отговорите си, изглежда страдате от липса на внимание. Ако мога да ви видя и да поговоря с вас, може би ще мога да ви помогна. И аз предлагам своята безплатна , неограничена помощ за хора като вас. Искрено ви поздравявам, без да се шегувам!!!!!!
- geri1976
- Нов потребител
Прегледайте посоченото от ianeva Постановление на МС, прегледайте внимателно и решението за развод.В решението за развод би следвало да е определен размерът на издръжката на детето. Ако искате да се увеличи размерът на издръжката, би следвало да заведете дело. Хубаво е да занесете всички документи, с които разполагате, на адвокат и да се консултирате с него относно възможността за завеждане на дело за увеличение размера на издръжката.
- katerinakuch
- Активен потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|