начало

Посредникът в потребителското кредитиране и опасните празноти в ЗПК Посредникът в потребителското кредитиране и опасните празноти в ЗПК

ZAGUBEN SMURTEN AKT

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ZAGUBEN SMURTEN AKT

Мнениеот cvetelina_stoeva » 27 Сеп 2007, 15:50

Zdraveite
Molq nqkoi da mi kaje kakvo trqbva da pravq sled kato izgubih originala na smurtniq akt na ba6ta mi!Az i sestra mi sme mu edinstveni nasledni4ki!
Mnogo sum pritesnena,neznam dali moje da se izdade nov original i kude trqbva da hodq!
Kakvi sankcii mogat da mi budat nalojeni!
Vuob6te mnogo 6te sum zaduljena na vseki koito moje da mi dade kakvato i da bilo informaciq po tozi vupros!
cvetelina_stoeva
Нов потребител

Мнениеот barri » 27 Сеп 2007, 17:36

отивате в общината и ще ви извадят дубликат.не съм сигурен колко струваше, може би е различно в различните места.
barri
Потребител

Мнениеот kroki18 » 27 Сеп 2007, 17:40

Можете да подадете заявление по образец, придружено от Ваш документ за самоличност и след заплащане на такса, ще получите нов препис - извлечение.
kroki18
Нов потребител

Назад към Семейни казуси