начало

Посредникът в потребителското кредитиране и опасните празноти в ЗПК Посредникът в потребителското кредитиране и опасните празноти в ЗПК

май направих грешка,незнам как да постъпя.

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: май направих грешка,незнам как да постъпя.

Мнениеот donna » 05 Авг 2007, 22:46

liilence написа:Със съпруга ми се в процес на развод,той се изнесе от жилището на родителите ми на 19-20 май тази година.Живяхме заедно 7 години,но на мен ми омръзна да търпя примирението със живота и неговата нерешителност.Освен това има проблеми и в леглото,молих го да потърси лекарска помощ,но думите ми увиснаха във въздуха.Не съм на 70 години,млада жена съм и искам да живея нормален живот.От брака си имаме дъщеряна почти 5 години.При подписване на споразумението той се съгласи детето да остане при мен, а той си взима колата.Решихме развода да е по взаимно съгласие- все пак ще е по-лесно.През това време аз се срещах с друг мъж, с когото в момента живея заедно с дъщеря си.В един момент съпругът ми се обърна и ми каза че вече си иска детето и на първото дело ще каже че споразумението не му изнася,предложи ми дори да сменим дъщеря ни за колата????Мои познати ме съветват да се прибирам при родителите си защото съпругът ми можел да ми отнеме родителските права на оснавние аморално поведение???Има ли някакав шанс за него и как да постъпя? Той е заплашвал че когато свърши всичко ще направи нещо от което ще страдат всички, идва и взема дъщеря ни в нетрезво състояние,и след всяко нейно завръщане от баща и тя надъхана срещу мен.Той живее с родителите си сестра си и неиния приятел не може осигури самостоятелна стая и удобства а аз имам тази възможностл.Дайте ми съвет как да постъпя??

Тук от мухата стана слон.......,защото се вживяхте в темата ,а не бива ,всекий си живее живота .......

Госпожо ,ако съпруга ви не подпише споразумението делото ще се прекрати ...........и ще се наложи да преминете по реда на исковото производство , ще се разведете, но след едно голямо ходене по мъките. Тук адвоката ви няма да има вина ,защото такава е процедурата ,той не може човека да накара да се подпише споразумението на сила . :roll:
Що се отнася до заплахите нищо няма да ви направи ,такива само заплашват . Но ако продължава да ви заплашва ....пуснете една жалба в прокурутурата да го предупредят поне с един протокол да престане ,другото е да се възползвате от нормите на закона за домашното насилие,разбира се психически тормоз се доказва трудно .

За никакво аморално поведение не става дума тука .......социалистическото право в тая насока мн. отдавна е отменено.

Кой крив кой прав няма да коментирам ,но масово при разводи хората вадят кирливи ризи , масово се манипулират децата ........, мисля си ,че едно по толерантно поведение ще е от мн. по-голяма полза.
Така ,че разберете се и дано развода по взаимно съгласие проработи ...щото инъче кофти .

Инъче всекий си решава за себе си.
donna
Старши потребител

Мнениеот aglaia » 06 Авг 2007, 18:37

Не виждам защо тема трябва да се приключва след благословия от Ваша страна. Може някой да иска да добави нещо - къде правно, къде не...
aglaia
Младши потребител

Мнениеот aglaia » 06 Авг 2007, 22:29

А-а, добре, така може. Да видите, че и аз съм човек :wink:
aglaia
Младши потребител

Мнениеот liilence » 25 Окт 2007, 10:45

благодаря на всички, който се опитаха да ми помогнат със съвети и на тези който се опитаха да ме накарат да се чувствам като червеи!разводът ми приключи в моя полза и то благодарение на мен самата, защото" на вълка врътът му е дебел, защото сам си върши работата".съжелявам само че форумът се е превърнал в място уж за помощ......Успех на всички!
liilence
Нов потребител

Предишна

Назад към Семейни казуси