начало

Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система

моля за съвет

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

моля за съвет

Мнениеот marinm » 03 Дек 2007, 20:50

здравейте, надявам се тук да намеря отговор на това което ни мъчи цялото семейство.значи живея заедно с майка ми и баща ми в апартамент който е моя собственост. сестра ми не живее тук от около 2 месеца но постоянно сме стресирани в очакване на следващата и сметка. тя има проблеми с алкохола и въпреки усилията ни и ходенето по болници и т.н. не иска / не може / да се откаже. но проблема тука е друг. дължи пари на трите мобилни оператори както и на пощенска банка, звънят ни постоянно и си искат парите. от януари ще я дават на съд а това са още разходи. на нейно име е половината къща на майка ми - така е предписана от баба ми / майката на майка ми / искам да ми кажете как аз - ние можем да се защитим от нея. майка ми да си запази къщата, да не я вземе някоя банка. ами ако утре и отпуснат 20-30000 лв от някоя друга банка? адреса по л.к и е на адреса в който живеем. има ли опции да се предпазим и да не се притесняваме от нейните действия.
благодаря предварително!
marinm
Нов потребител

Назад към Семейни казуси