- Дата и час: 16 Дек 2024, 18:29 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Моля за помощ
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Моля за помощ
Разведен съм на 04.07.2006г. по вина на бившата ми съпруга и детето е присъдено на мен.По време на брака имам придобити апартамент и магазин .Магазина продадох юни 2004 с генерално пълномощно на ЕООД на което съм едноличен собственик и притежава още един магазин.През 2006 заведох дело за апар. че е купен с индив.средства от преди брака в хода на делото представих декл. от бившата че няма никакви имоти в НРБ .Делото го спечелих в р-ен съд.От юли 2007 бившата пише жалби до прок. по чл.217 разбрах че ще се образува нак.пр. Дайте ми съвет как да предпазя евентуално еоод и имотите му.благодаря на всички отзовалисе
- krumov1969
- Нов потребител
На ЕООД то ти нищо няма да му стане.
Наказ. произв. ще бъде срещу теб /като Ф.Л./ няма да обяснявам защо, сети се.
Какво ще прави прокурор при 217 НК не ми е ясно....е, то има алинеи, ама как да ги отгатнем. Да не бъркаш нещо състава?
я най- добре си направи консултация с адвокат, че може и за друго да иде реч.
Във форума не става. Трябват документи, факти и разни други неща.
Наказ. произв. ще бъде срещу теб /като Ф.Л./ няма да обяснявам защо, сети се.
Какво ще прави прокурор при 217 НК не ми е ясно....е, то има алинеи, ама как да ги отгатнем. Да не бъркаш нещо състава?
я най- добре си направи консултация с адвокат, че може и за друго да иде реч.
Във форума не става. Трябват документи, факти и разни други неща.
- alissa
- Потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|