Моля, за правен съвет!
Майка ми е получила чрез дарение от баба ми 10/12 ид.части от
къща,състояща се от два етажа и сутерен.След смъртта на майка ми аз наследих от майка си 5/12 идеални части от първия етаж и сутерена на къща,състояща се от два етажа и сутерен.Баща ми ме упълномощи за още 5/12 идеални части,с пълномощно за дарение от негово име за мен.Преди да извърша сделката адвокатът по оформянето й ми каза, че трябва да си извадя някакво удостоверение, че къщата не е еднофамилна,а се състои от два отделни етажа ,всеки с баня и тоалетна/къщата в действителност разполага на всеки етаж с баня и тоалетна.Трябва ли да си вадя такова удостоверение при условие че вече съществува нот.акт за извършване на дарение от баба ми на майка ми и съм извадила скица на имота и съм представила разрешително за строеж?
- Дата и час: 16 Дек 2024, 19:38 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
съвет за сделка
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
1 мнение
• Страница 1 от 1
1 мнение
• Страница 1 от 1
|
|