- Дата и час: 16 Дек 2024, 22:46 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
задграничен паспорт за дете...моля, помогнете ми!
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
задграничен паспорт за дете...моля, помогнете ми!
Здравейте..разведена съм от 2001г. Дъщеря ми вече е на 14 години, а бившият ми съпруг отказва съгласие за задграничен паспорт. сега е приета във френската гимназия и вече е абсолютно наложително. Не е превеждал пари за издръжка абсолютно никакви, а аз даже не ги искам. Искам детето ми да може да пътува с мен на почивка, на нова година..при приятели..а сега и със съучениците си. Дайте ми съвет към кого да се обърна за помощ!
- avenet
- Нов потребител
Re: задграничен паспорт за дете...моля, помогнете ми!
avenet написа:Здравейте..разведена съм от 2001г. Дъщеря ми вече е на 14 години, а бившият ми съпруг отказва съгласие за задграничен паспорт. сега е приета във френската гимназия и вече е абсолютно наложително. Не е превеждал пари за издръжка абсолютно никакви, а аз даже не ги искам. Искам детето ми да може да пътува с мен на почивка, на нова година..при приятели..а сега и със съучениците си. Дайте ми съвет към кого да се обърна за помощ!
Отговора ви е съдебно дело по чл.72 от СК ,малко късно сте се сетили ,защото делото изисква време ,дано сте от някой по малък град със съд с по малка натовареност ,тъй като делото не минава за ден два мин. 2 месеца са ви вързани в кърпа и дано бившия ви съпруг не обжалва.
- donna
- Старши потребител
от гр.Варна съм. не ме притеснява срокът, тъй като търпя това отношение вече 8 години. Просто не познавам адвокат към който да се обърна..За мен е важно дъщеря ми да се чувства нормално сред съучениците си, а не да е ограничена ..На мен също не ми е лесно, тъй като пътувам често в чужбина и се налага да я оставям тук, при условие, че мога да си позволя да сме заедно.
- avenet
- Нов потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|