- Дата и час: 17 Дек 2024, 01:04 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Доказване на родителство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Доказване на родителство
По дело за родителски права, съм представила удостоверение за раждане, което е прието от съда. В същото време с определение от разпоредително заседание е указано, че трябва да докажа, че страните са родители на детето. Според мен това става именно с удостоверението за раждане или греша? До сега не съм имала този проблем. Моля за колегиална помощ и предварително благодаря!
- e.kalcheva
- Младши потребител
Re: Доказване на родителство
Точно така колега. Нали в удостоверението за раждане пише коя е майката и кой е бащата на детето. Леле с този нов ГПК ще ни побъркат и с тия разпоредителни указания.
- valya77
- Младши потребител
Чукнете им едно заявлениице, за да не кажат, че не сте изпълнили указанията и там им посочете трите имена, ЕГН и адрес на родителите !
Дано поне него прочетат , след като не знаят да прочетат удостоверението за раждане ...
Дано поне него прочетат , след като не знаят да прочетат удостоверението за раждане ...
- barrii
- Нов потребител
Ами аз понеже за друг начин да се докаже това, освен акта за раждане не се сещам, си мисля , че Вие колега нещо не сте разбрали. Те може да не искат да им докажат , а да покажат . Как са го правили в случая може би?
- sunrise
- Активен потребител
- kokopati
- Младши потребител
Колеги, благодаря за съпричастността! В първото заседание, съдията сам се увери, кои са родителите на детето, като го прочете от удостоверението за раждане. И това се случва в СРС, III ГО.
Вече се натъквам на няколко безумни определения, дадени в разпоредителни заседания, които не могат да бъдат обжалвани. Чудя се при такива безумни указания, не мога ли да поискам съдът на основание чл. 253 от ГПК да отмени определението си?
Вече се натъквам на няколко безумни определения, дадени в разпоредителни заседания, които не могат да бъдат обжалвани. Чудя се при такива безумни указания, не мога ли да поискам съдът на основание чл. 253 от ГПК да отмени определението си?
- e.kalcheva
- Младши потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|