начало

Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система

Сложен казус - с последващо развитие

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Сложен казус - с последващо развитие

Мнениеот miroslavandr » 31 Окт 2008, 15:23

за нюамериканец! Ами като не те интересува не ги чети, всичко е много просто. Форума е свободен и за всички всеки чете това което го интересува.
Циврещ в случая си ти особено в края на поста си с това "... Бля-я-а-а !" И не знам защо въобще се заяждаш или просто това ти е типично за характера. Хайде жив/а/ и здав/а/. Само един съвет от мен преди да познаваш някого не го определяй какъв е. Дано ти някога успееш да "вденеш", може би като понатрупаш житейски опит и имаш повече отговорности ще разбереш за какво става дума. Още веднъж жив/а/ и здрав/а/. Хайде от мен успех навсякъде.
miroslavandr
Младши потребител

Мнениеот neznaiko » 01 Ное 2008, 15:38

Здравейте и Ви благодаря, че не сте ни забравили.
С някой неща не съм съвсем съгласен а и отношението Ви по отношение на донна...Само да Ви кажа, че тя е изключително уважаван колега и в този форум се ползва с високо реноме. Вярно е, че не споделям мнението й по отношение на вашия проблем, но дали е успяла или неуспяла, озлобена или не -просто тук ми се струва, че грешите в оценките си.
Съжалявам за решенията на първоинстанционния съд и на втората инстанция, но те са се придържали към "константната практика на съда". Жалко, защото моето мнение е, че практиката на съда не е свещенна крава и когато интересите на детето налагат това -упражняването на родителските права може да се предостави и на бащата.
Ами успех в отглеждането на детето. Само да ви кажа, че упражняването на родителските права не се ползва със сила на присъдено нещо. Казано по просто можете да поискате от районния съд да Ви продостави упражняването на родителските права. А до тогава се боя, че не изпълнявате съдебното решение.Надявам се, че няма да имате проблеми.
neznaiko
Потребител

Мнениеот miroslavandr » 02 Ное 2008, 17:16

Благодаря на незнайко за пожеланията, засега не искам да обострям отношенията с бившата съпруга и затова не смятам да предприемам мерки за прехвърляне на родителските права. Така един вид си плащам за грешка при избора на парньор може би, но за мен е най - важното детето ми да расте здраво и щастливо. Не съм правил проблем и никога няма да направя когато детето иска да види майка си или когато майката иска да види детето си защото това е част от детското щастие и тя добра или лоша е негова майка и такава ще остане за цял живот. По отношение на донна и се извинявам както се извинявам и на нейните приятели и колеги тук, тя ме нападна и аз отговорих. Смятам, че само слабите и мекодушни хора се оставят да бъдат нападани без да се защитават. Благодаря на всички които ми помогнаха и ме подкрепяха, благодаря и на донна.
miroslavandr
Младши потребител

Предишна

Назад към Семейни казуси