начало

Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система

защита на личните данни ???

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: защита на личните данни ???

Мнениеот plamen_penev » 20 Май 2009, 23:06

daniela2008 каза:
Причината е ,че малките деца имат по голяма нужда да са отглеждани от майката когато са мънички

Колко "мънички"? До 3 години? До 12? До 18?
Забелязал съм пълната неграмотност на някои съдии в тази област. И се смятат за толкова големи разбирачи по въпросите за децата, че и през ум не им минава да назначават по такива дела експерти-педагози. Всъщност този въпрос е изяснен отдавна от психолозите. Липсата на майката до 3-тата година на детето и на бащата след 3-тата година са фатални за бъдещия възрастен. По този въпрос спорове отдавна няма!
plamen_penev
Активен потребител

Мнениеот daniela2008 » 21 Май 2009, 10:52

doc03 написа:Ако мен ме докарат до тук, няма да имам нищо против малката да живее с майка си (жена ми), тъй като на тази възраст абсолютно е необходима майка. В моя случай, при моя доход, бих плащал и без дело около 500-700 лева.

Както виждам от позицията ти, за тебе отношението ти към детето ти е е не само обич и разбиране , но и въпрос на чест!! Ти като човек дори и с по -мизерни доходи би бил в състояние да направиш всичко , за да е добре детето . Просто това е мъжкото в един мъж , а и нямам предвид размера на парите . Възхищавам се на позицията ти и съм сигурна, че твоето дете те обича много.
"Винаги има трети начин и той не е комбинация от другите два, а нов и съвсем различен."
Дейвид Карадайн
Аватар
daniela2008
Младши потребител

Мнениеот plamen_penev » 21 Май 2009, 14:29

doc03 каза:
Но не съм съгласен с третата година на Пл.Пенев. Тези цифри са взети от монографии. Истината е друга, но не е това темата.

Това не съм го измислил аз doc03. Просто цитирах моя учител по психологиите от университета... А той беше изключително интелигентен професионалист и аз му вярвам, от където и да е вземал данните си.
Нали забелязахте, че споменах ексцесните състояния?
plamen_penev
Активен потребител

Предишна

Назад към Семейни казуси