начало

Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система

Кажете ми как да постъпя

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Кажете ми как да постъпя

Мнениеот viden75 » 03 Юни 2009, 15:47

Преди малко повече от година заживях на семейни начала с приятелката ми в нейното жилище.По това време вече очаквахме дете.На 4-ия месец от бремеността след доста дни в които ние показвахме един на друг колко сме различни и ни е трудно да живеем заедно се разделихме.Доста време страняхме един от друг и не се срещахме. Комуникирахме чрез смс-и и по рядко чрез телефонни разговори.Малко преди термина и отново стигнахме до момент в който показахме неразбиране един към друг и тя реши да роди детето и да го отгледа сама.Получих само известие,че той(сина ми) се е родил и толкова.По късно благодарение на компромиси и от двете страни ми бе разрешено да за известно време да го виждам..някъде до към втория месец.След това вече бившата ми приятелка поиска от мен да зарежа доста неща и да се настаня при нея за да и помагам при отглеждането на сина ни, докато тя се готви за държавен изпит..съгласих се, но поставих въпроса за припознаването на сина ни.Отново се скарахме и сега тя не ми позволява да го виждам.Какви стъпки да предприема за да задвижа процедура за припознаване и какви са моите шансове.Моля за мнения по въпроса, а не за критика.Предварително Ви благодаря.
viden75
Нов потребител

Re: Кажете ми как да постъпя

Мнениеот sunrise » 03 Юни 2009, 16:04

Няма проблем, ако детето е с неустановен произход от бащата , тоест носи нейните имена за бащино и фамилно име, да го припознаете с нотариално заверена декларация. Тя ще има срок желае да я оспори.На-добре се обърнете към колега да Ви помогне.
sunrise
Активен потребител

Re: Кажете ми как да постъпя

Мнениеот viden75 » 03 Юни 2009, 17:21

Благодаря Ви...надявам се и друг път да ме съветвате, ако има нужда :D
viden75
Нов потребител

Назад към Семейни казуси