начало

Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система

развод по исков ред

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

развод по исков ред

Мнениеот silvia_lefterova » 06 Юли 2009, 14:53

Здравейте на всички участници в този форум.Имам много въпроси относно темата.Ще разкажа накратко моята история.
Преди 6 месеца се разделих със съпруга си - неофициално.Отношенията ни бяха стигнали критичната точка.Той разбра за моя изневеря от доброжелатили естествено.Имахме големи спорове относно детето.Въпреки всичко детето остана при мен.Наех квартира.В този период на раздяла той не преставаше да ни търси постоянно уж заради детето.Аз естествено исках да запазим добрия тон и не отказвах.Виждахме се макар за мен това да беше един вид самоизтезание защото той не преставаше да ме атакува психологически - обиди и заплахи се редуваха с самосъжаление и уж прошка на извършеното от мен.
И така до преди една седмица когато разбра че имам връзка с друг човек - връзката е след като се разделихме.Започна големия ад за мен.
Детето ми беше отнето.Всеки ден ми се обажда по минимум 20 пъти като ме атакува с въпроси къде сме се виждали как сме го правили къде е било детето през това време.Отправят ми се заплахи че ще ме докара до просешка тояга.чЕ НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ВИДЯ ДЕТЕТО.Това ме скапва психически.Какво мога да направя за да си взема детето и може ли да ми го отнеме при развод при доказана изневяра.
silvia_lefterova
Нов потребител

Re: развод по исков ред

Мнениеот 778899 » 06 Юли 2009, 15:09

Здравейте, изневярата не Ви прави лоша майка!
всичко е въпрос на доказване в съдебното производство по прекратяване на брака Ви!
необходимо е да се обърнете към колега и максимално бързо да задействате развода си.

Успех!
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
Аватар
778899
Активен потребител

Re: развод по исков ред

Мнениеот Гост. » 06 Юли 2009, 18:00

:roll: Съгласна съм.
Няма корелация между посоченото, но ако колегата на ответната страна си свърши ок. работата, при тези факти за цикличност ...., не може да се предрече изхода на делото. Въпрос на доказване, абсолютно.
Колкото по-рано се обърнете към адвокат- толкова по-добре. Губите ценно време в момента.
Гост.
Старши потребител

Назад към Семейни казуси