- Дата и час: 17 Дек 2024, 07:04 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Посъветвайте ме какво да правя
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Посъветвайте ме какво да правя
а вие откъде сте, изпратете ми емейл адрес за повече информация
- boiko_62
- Потребител
От правна страна, темата е елементарна и се каза каквото имаше. Но нещо неразбрах, в какво всъщност се състоят "издевателствата" на съпруга и защо да е "комплексар"? Най-сериозното, конкретно изложено "прегрешение" май е, че след поредно скарване с неустановени причини, е отказал да вози жената, а и е казал да вземе автобус. С градския транспорт пътуват много бременни жени- не е опасно. Останалите "издевателства" изглежда се заключават в изказване на мнения- различни от тези на половинката му и откази с неизвестна интензивност "да помага"- т.е.- да прави каквото му се казва. Това, дето казал, че при евентуален развод (пожелан първо от съпругата), иска детето да остане при него, си е нормално родителско желание, а твърдението че ще и е трудно без неговите вещи и финанси- обективна констатация. Това разбира се са общи прикразки, но имам съмнение, че повредата може и да не е в "мъжкия телевизор". Ако е така, разводът едва ли ще се случи- не и по инициатива на дамата, пък и вече са си играли на "иди-ми, дойди-ми".
- ivodrag
- Младши потребител
Семейството не е за смотани ! Било то мъже или жени, щом някои се оставят да бъдат манипулирани, вие защо им нарушавате хармонията ? Колко щастливо ще си живее тази женица на социални помощи и какво ли спокойствие ще има детето и На днешно време е срамно да си безработен ! Или не си достатъчно квалифициран или си мързелив - та съпруга ти е виновен Ами като нямаш възможности или се стягай и му помагай или се пробвай сама и не ми обяснявайте, че някой друг ви е виновен ...
PS.като работник в автомивка днес можеш да взимаш чисто 1000 лева, а като общ работник в строителна фирма 1200 лева. С тези пари ако си събразителен можеш да направиш чудеса. За какво ли си говориме ? Пишете си, не ми пречите ...
PS.като работник в автомивка днес можеш да взимаш чисто 1000 лева, а като общ работник в строителна фирма 1200 лева. С тези пари ако си събразителен можеш да направиш чудеса. За какво ли си говориме ? Пишете си, не ми пречите ...
"Ако Ти не искаш да чуеш истината - никой не може да ти я покаже"
-
imhotep - Потребител
43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
|
|