начало

Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система

За изневярата

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: За изневярата

Мнениеот cocose » 13 Окт 2009, 20:47

plamen_penev написа:Ирония ли го наричате сега :lol:
kalahan2008 каза:
Толкова ли си малоумен, че не можеш да схванеш елементарна ирония. (п.м.)

Не знам дали съм малоумен, по-скоро не съм, но това, че на вас kalahan2008 ви липсват първите 7 години е повече от очевидно...

poli_g си пази мястото:
Тук си запазвам място, за да ти покажа, по-късно :idea: , разликата между твоите постове и постовете на Калахан.

Разбира се че "по-късно"... Сега е толкова трудно! А че разлика има - има! Нима бих могъл да се меря по изобилие на обиди към опонента с великия психолог Калахан? Та него може да го надмине само предишния ти любимец huligan! Или не може? :roll:

.....Упоритото споменаване на първите 7г показва че в този период от време се е случило нещо много интересно :)
cocose
Младши потребител

Мнениеот cocose » 13 Окт 2009, 20:50

balance написа:Къде да се дене, човекът Пенев. Жена му му била ритника, съдилищата един след друг правят същото ... колкото и да се хвали с уж "спечелени" дела ... Вече и оная си работа сигурно трудно намира, да се поддържа в тонус ръчно. Едни форуми му останаха, без тях е заникъде. Съжалете го, окаяника.

Не си прав, според неговите думи даже синът му му е бил шута, "развел" се е с него, така да се каже :mrgreen:
cocose
Младши потребител

Мнениеот plamen_penev » 13 Окт 2009, 21:18

Щом и cocose доприпка, отбора на спамърите може да се каже че е пълен... чакаме още един двама...
Е Поли, поогледай се... това ли е твоята среда :lol:
kalahan2008, уважаеми! Май попрекалихме малко с вас двамата... Тези списъци дето сте ги представил като доказателства... нямаше нужда! Но ми показват, че трябва да помоля за извинение. Не исках да ви впрягам чак толкова :oops:
plamen_penev
Активен потребител

Мнениеот Гост. » 13 Окт 2009, 21:38

Няма какво да чакаме- ти нали си тук?! :lol:

Не знам защо, но така създалата се ситуация в комуникациите ти с Калахан ми напомня на идентична във форума- само дето там адв. Николов се извинява на Милена... :lol: :lol:
За кой ли път?! :lol: Ала на него му е простено.

Кокос, я разкажи малко за онези 7....
Гост.
Старши потребител

Мнениеот cocose » 13 Окт 2009, 22:28

Според Фройд, през първите 7г всеки преживява своят първи пубертет :), резултатите от които определят всичките комплекси и желания до краят на живота му.....
Факти за Пенев:
- Разведен е - не е в състояние да създаде и поддържа семейство!!!
- Отгледал е сина си - Скрито желание неговият баща да се е бил грижил за него, но не би!!!
- Сина му се е отказал от него - Скрито желание да се откаже от баща си!!!

Основен постулат в психоанализата:‌ Всички комплекси и желания обикновно са свързани с тяхната противоположност, и обикновено се преживяват едновременно: Например при садист-мазохист комплекса, няма точно изразен садист или мазохист, ами много често ролите се сменят. При комплекс базиран на някокво събитие между син-баща примерно, ролята която подсъзнанието играе никога не е само на синът или само на бащата, даже много често ролята е едновременно и на синът и на бащата, и то в рамките на една фантазия/комплекс/случай/събитие и т.н....
Също така, единственият начин който подсъзнанието знае за да си реши проблемите, е като повтори случката до безкрайност (в повечето случаи....сиреч долуспоменатият:)) В превод, дете бито от родителите си е е склонно да бие децата си. Дете с разведени родители, е склонно да се разведе, като порастне и се ожени/омъжи де :).

Пенев, мразиш ли баща си??? Обичаш ли сина си???
След като явно няма да се успокоиш вскоро време, чувствам се длъжен тука така да ти направя една безплатна сесия по психоанализа. Но ако решиш да ми пратиш некой чек, няма да откажа ;)
cocose
Младши потребител

Мнениеот hidden » 13 Окт 2009, 22:36

Съжалявам, че пуснах темата. Ще се радвам, ако модераторът я заключи.

Изображение
Това е просто форум. Приемете горенаписаното като лично мнение, което не обвързва никого.
Аватар
hidden
Активен потребител

Предишна

Назад към Семейни казуси