...или не точно Искам предварително да се извиня за неясно зададените въпроси,но в главата ми цари пълен хаос (което е и най-големият ми проблем може би ))))
Та...ето го и моят случай Аз съм българка...една от многото работещи студентки в София. При пътуване до Брюксел в началото на тази година се запознах с "мъжът на моя живот" и стигнахме до момент в който мислим за брак. " Малка " подробност в случая е,че приятелят ми е иракчанин...пребивава в Белгия нелегално от около 2 години - отказан му е статут и не е кандидатствал повторно за такъв.
Въпросът ми е малко абсурден.,но все пак съм длъжна да попитам за съществуваш вариант в който можем да предприемем някакви мерки за пристигането му с цел брак докато той е там.
И...ако няма такава възможност...то каква има тогава? Дали е възможен вариант да кандидатства за виза ако напусне Брюксел и се върне в Ирак...или някоя друга държава извън ЕС? Знаем още и че като първа държава членка на ЕУ в която той е влезнал при напускането си на Ирак се счита Гърция...
Предполагам се сещате,че във всяка една институция тук, в която отида и помоля да ми обърнат внимание реакцията е доста подозрителен и изучаващ поглед...и препращане от едно място на друго. Не търсим по-лесен вариант на нещата...търсим изобщо някакъв. Ужасно благодарна ще съм на всички,които ми дадат поне малко яснота и насока по проблема....
- Дата и час: 17 Дек 2024, 08:47 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Поредната тема за брак с чужденец....
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Поредната тема за брак с чужденец....
Включете си ЛС от опцията на форума и ми пишете.
Освен законово и практически трябва да решите нещата. Доста е сложно и с много въпросителни.
А и като гледам горе какви "съвети" ви препращат....
Освен законово и практически трябва да решите нещата. Доста е сложно и с много въпросителни.
А и като гледам горе какви "съвети" ви препращат....
- nikiboy
- Потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|